luni, 10 decembrie 2012

Gheorghe Gheorghiu a susţinut un concert la Chişinău



Îndrăgitul artist de peste Prut, Gheorghe Gheorghiu a susţinut pe 6 decembrie un concert  inedit la Filarmonica Naţională “Serghei Lunchevici”, intitulat “A venit, a venit iarna”.
Interpretul a venit la Chişinău la invitaţia tinerei dansatoare Natalia Duminică, cea care a organizat concertul şi care a afirmat în cadrul unui interviu că îl cunoaşte pe Gheorghe Gheorghiu încă de când era mică, întrucât acesta a lucrat mult timp împreună cu mama sa, Aliona Duminică.

În cadrul concertului, Asociaţia Internaţională a Etniilor a oferit  lui Gheorghe Gheorghiu diploma de ambasador al culturii României în Republica Moldova.
Întotdeauna am apreciat publicul de la Chişinău, pentru că iubeşte arta şi frumosul. Voi aveţi un cult al bunului simt, al spectacolului şi al scenei”, a menţionat Gheorghe Gheorghiu.
Venit să o susţină pe Natalia Duminică, interpretul a afirmat: “Sper să aud de Natalia încă mulţi ani înainte. Îi doresc succese şi spectacole cât mai multe”
Gheorghe Gheorghiu s-a născut la Braşov şi a început să cânte de la şase ani. A făcut parte din Cenaclul Astra şi Flacăra, susţinând sute de spectacole. În 1993 a infiinţat Fundaţia Culturală “Gheorghe Gheorghiu” şi “Spirit Studio Production”. În acelaşi an a lansat discul “Unde dragoste nu e, nimic nu e”, iar trei ani mai tarziu a apărut “Doi ochi căprui caut şi acum”.
Text şi foto: Anna Casian - Musteaţă















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu