luni, 10 decembrie 2012

Tânăra dansatoare Natalia Duminică a susţinut primul său concert


Pe data de 6 noiembrie, la Filarmonica Naţională “Serghei Lunchevici” a avut loc un spectacol inedit, cu genericul “A venit, a venit iarna”.
Organizatoarea concertului este Natalia Duminică, studentă la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, din Chişinău. Acesta a fost primul spectacol organizat de tânăra dansatoare, fiind, de fapt,  teza sa de licenţă. “Consider că a fost un debut destul de frumos. Mă bucur enorm de mult că a ieşit aproape cum mi-am dorit”, a declarat Natalia pentru ArtInfinit.

La deschiderea concertului au evoluat mai mulţi artişti: trupa de dans Art Studio “Repede” şi “Copilărie Dance”, Formaţia de copii “Lollipops”, Karizma, Serj Cuzencov şi Cristy Rouge.
La concert au fost prezenţi şi profesorii Nataliei, care au apreciat pozitiv prestaţia ei. “Profesorii, după concert, erau cu zâmbetul pe buze. Mi-au spus că ar fi bine ca mai mulţi studenţi să organizeze asemenea concerte, căci atunci se vede cu adevărat de ce este capabil  fiecare”, a mai specificat tânăra.
Surpriza serii a fost prezenţa mult îndrăgitului artist din România, Gheorghe Gheorghiu, venit şi el să o susţină pe Natalia. “Sper să aud de Natalia Duminică încă mulţi ani înainte. Îi doresc succese şi spectacole cât mai multe”, a ţinut să menţioneze artistul.
Contactată de ArtInfinit, imediat după concert, Natalia a ţinut să mulţumească tuturor colegilor - artiştilor care au susţinut-o: „Datorită lor totul a ieşit foarte bine. Concertul a trecut atât de repede... Fiind foarte entuziasmată de ceea ce se petrecea pe scenă, nici nu am observat că e deja finalul”, a mai menţionat dansatoarea.
Natalia Duminică este Miss Belly Dance Moldova, supranumită Şeherezada, regina dansului oriental şi îmblînzitoarea de pitoni. În prezent este  dansatoare  a Ansamblului Academic „Joc” şi a Studioului de dans oriental „Orient Dance”, condus de mama, mentorul, managerul şi producătorul ei, Aliona Duminică.
Text şi foto: Anna Casian - Musteaţă

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu