joi, 27 septembrie 2012

Primul Carnaval Muzical în Republica Moldova






Pentru prima dată în Republica Moldova se va desfăşura  un Carnaval Muzical – „Turbo Carnaval”.  Evenimentul va avea loc în zilele de 28 şi 29 septembrie, la Moldexpo.

„Timp de 2 zile veţi avea parte de tot ce poate oferi muzica contemporană – seturi House, Techno, Trance, Dubstep, Drum’n’Bass ale DJ-ilor şi sound - producătorilor, plus show-urile live care vor avea loc pe două scene:  Open Air Stage - în aer liber şi Underground Stage - în pavilion” anunţă organizatorii.
În cadrul carnavalului va fi prezentat un concert susţinut atît  de artiștii autohtoni, cît și de cei  din străinatate. 
Pentru ca ambianţa să fie mai plină de culoare, organizatorii au decis să facă o surpriză celor care vin îmbrăcaţi în vestimentaţie de carnaval.
“Pentru fiecare dintre cei care vor veni în costume de carnaval este pregatit cîte un souvenir-ghid al evenimentului cu descrierea artiştilor şi orarul line-up-ului. Posesorii ghidului vor avea şi posibilitatea de a primi autografe pe paginile speciale ale acestuia” mai susţin organizatorii.
Pînă la data de 23 septembrie costul biletelor a fost de 350 – 250 lei pentru o zi şi 350 – 550 lei pentru ambele zile. După 23 septembrie au rămas în vinzare doar bilete pentru o zi, care pot fi procurate la preţul de 300 – 400 lei.
Anna Casian - Musteaţă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu