marți, 6 martie 2012

”Mărțișorul copiilor” cu miros de ghiocei și tril de ciocîrlii

Pe 3  martie toată lumea iubitoare de glasuri line de copii a fost invitată la Palatul Național la Concertul de primăvară  ”Mărțișorul copiilor”, cu prezentatorul TV din Romînia -  Virgil Ianțu. Scena Palatului Național s-a transformat într-o lume de poveste,  avînd ca eroi principali – copiii.
Și în acest an, ”Mărțișorul copiilor”, a adus pe scenă un curcubeu multicolor de cîntece,  dansuri, costume și mărțișoare.  Aici,  copii de toate vîrstele și-au etalat talentul, cum au putut ei mai bine, în fața unui public numeros.

La ediția din acest an,  Concertul de primăvară a adus în scenă zeci de colective.  Printre participanți s-au enumerat: Ansamblul de muzică şi dansuri populare "Speranța", Cercul de Arte Marţiale “Choy Lay Fat” Kung Fu, Ansamblul de dans modern “Copilărie Dance”, Ansamblul  “Dans Classic”,  Cercul de dans aerobic “Antares”, Studioul de muzică de estradă “Picături Muzicale”, Studioul model de balet pentru copii "Soarele", Studioul muzical etno-folcloric „Iedera”, în frunte cu Surorile Osoianu, Studioul muzical-coral "LIA–Ciocârlia", Studioului de arte plastice „Spectru”, Teatrul sărbătorilor pentru copii “Karamelea&Co”, ”EOS”, ”Temperamento”, Ansamblul de dans scenic ”Versia”, Ansamblul de dans modern ”Irida Dance”, ”Smile Dance”, ”Rapsodia”, ”Fericire”, ”Flamenco”, ”Lollipops”, Liceul de coregrafie din R. Moldova, “StudioClass”.  Invitați speciali au fost formația “TransBalkanica”, Marcel Ștefăneț Project și Cristina Scarlat.
Zecile de copii,  fără pic de emoție,  au adus publicului vestea că a sosit primăvara, cu mirosul de ghiocei și trilul lin de ciocîrlii.
ANNA Casian-Musteață

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu