sâmbătă, 3 martie 2012

Primăvara aduce primele Știripozitive.eu

În mesajul său cu ocazia lansării portalului de știri pozitive, Președintele Fundației Est-Europene, Sorin Mereacre, afirmă că situațiile pozitive, ideile novatoare, proiectele importante pentru oameni și pentru comunități pot fi prezentate mai des de către mass-media, ca să afle cât mai multă lume despre ele și „să molipsim de lucruri bune cât mai mulți oameni".
Portalul Știripozitive.eu a difuzat, cu ocazia lansării sale, și un „Manifest", care explică faptul că „Știrile pozitive ajută oamenii să supraviețuiască" și trezesc dorința acestora de „a construi, nu a distruge"
.
Directorul Știrilor pozitive, Igor Guzun, afirmă că la „Știrile pozitive sunt ideea mai multor oameni", iar la completarea conținutului acestui portal „oricine poate contribui cu idei, adrese, imagini etc. care oferă o perspectivă pozitivă asupra lucrurilor care se întâmplă atât în Moldova, cât și în lume în legătură cu Moldova". „Și avem pentru aceasta pe site toate oportunitățile de comunicare cu echipa noastră - o listă aproape completă de instrumente de Bookmark & Share".  
Portalul Ştiri pozitive este produs de Agenţia de comunicare „URMA ta" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) şi Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) prin intermediul Fundaţiei Eurasia.
Știripozitive.eu
Web: http://www.stiripozitive.eu/
Tel.: 234.692
E-mail: stiripozitive@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu