duminică, 29 iulie 2012

Impresii de la master-class


V-ați imaginat vreodată că un băiat este în stare să creeze adevărate opera de artă cu ajutorul acului de cusut și a panglicilor? Dacă mi-ar fi spus cineva că voi cunoaște o asemenea persoană nu l-aș fi crezut nicidecum. Iată că mi-a fost dat să-l întîlnesc. Se numește Mihai Croitoru și este singurul bărbat din Republica Moldova care utilizează tehnica lucrului manual, un pasionat al lucrului de mînă, care face din îndeletnicirea lui o artă.

 Pe data de 26 iulie acest tînăr talentat a organizat în incinta Bibliotecii de Arte „Tudor Arghezi” din Chișinău un master-class de excepție. La acest eveniment au participat 8 persoane care au dorit să însușească tehnica brodatului cu panglici. Pentru a broda a fost nevoie de cerc, ace pentru broderia cu panglici, pînză, panglici de diferite culori, voință, imaginație, inspirație și foarte multă răbdare.  
Participanții au însușit cu brio tehnica, iar lucrările finale demonstrează cît de sîrguincioși au fost toți.
Mulțumim Bibliotecii de Arte pentru colaborare! Mulțumim Mihai Croitoru pentru tot ceea ce ne-ai învățat și pentru răbdarea ce ai avut-o cu noi!!! Mulțumesc tuturor persoanelor noi pe care le-am cunoscut! Am rămas încîntată!
Cu mare drag, Anna Casian-Musteață









Un comentariu:

  1. Ana, Va multumim pentru cuvintele frumoase, am citit cu placere, insotita de rugaciunea care se aude.Extraordinar!

    RăspundețiȘtergere