sâmbătă, 23 februarie 2013

Societatea „Mihai Eminescu” din regiunea Cernăuţi invită la Sărbătoarea „Mărţişor”




Anual, Societatea „Mihai Eminescu” din regiunea Cernăuţi organizează tradiționala  sărbătoare a primăverii „Mărţişor”. În acest an, sărbătoarea este la cea de-a XIX-a ediție.
Astfel, sunt invitați toți doriorii de a lua parte la manifestare, care va avea loc duminică, 10 martie, în sala Palatului Academic al Universităţii Bucovinene de Medicină din Cernăuţi (str F. Şchiller, 11), cu începutul la ora 12.00.

Organizatorii invită toate colectivele folclorice să participe. Rugăm conducătorii colectivelor folclorice care doresc să participe, să ne anunţe în prealabil, până la 4 martie, la numerele de telefon (0038) 0506274156; (0038) 0669155877 pentru a concretiza scenariul şi numărul de participanţi. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a reduce programul până la încadrarea în termenul-limită de închiriere a sălii şi utilajelor de sunet”, anunță aceștia.
De asemenea, organizatorii solicită ajutorul  oamenilor de bună credinţă, persoane fizice şi juridice care doresc să sprijine această acţiune: Suntem deschişi pentru o colaborare informativă, sau publicitară reciproc avantajoasă şi ne vom bucura de orice propunere”.
Prezidiul Societăţii de Cultură românească „Mihai Eminescu” din Regiunea Cernăuţi așteaptă toți doritorii la marea sărbătoare!

Anna Casian-Musteață

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu