marți, 18 septembrie 2012

Vernisajul expoziţiei de fotografii anti-trafic realizate de copii


52 de fotografii ce au ca tematică prevenirea şi combaterea traficului de fiinţe umane, realizate de elevi şi absolvenţi ai instituţiilor rezidenţiale sunt reunite într-o expoziţie. Fotografiile au fost făcute pe parcursul lunilor aprilie şi mai 2012, în rezultatul a 2 ateliere de instruire a elevilor în domeniul artei fotografice.
La ateliere au participat 18 copii şi tineri, cu vârste cuprinse între 13-16 ani, din raioanele Leova, Orhei, Bender şi mun. Chişinău.
Astfel, în perioada 12 septembrie – 22 septembrie 2012, la Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, aceste fotografii pot fi admirate de vizitatorii bibliotecii.
Evenimentul este organizat de Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova (CIDDC) şi Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), în cadrul proiectului "Prevenirea traficului de fiinţe umane în rândul copiilor fără îngrijire părintească din R. Moldova", implementat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi cu suportul financiar din partea Principatului Monaco, Principatului Andorra, Principatului Liechtenstein şi Republicii San Marino.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu