sâmbătă, 4 august 2012

Designerul moldovean Natali Rusu – pe primul loc!


            Designerul moldovean Natali Rusu a participat la concursul internațional  organizat de site-ul talenthouse.com, care este în căutarea tinerelor talente. Timp de o săptămînă utilizatorii internetului au avut posibilitatea să o voteze, iar acum,  conform numărului de voturi, Natali ocupă prima poziție.

            La concurs, Natali a participat cu o rochie de mireasă în stil ” Hipster”, creată pentru colecția "Le Passager de la Pluie", împreună cu Irina Sandalovic.  
            Astfel, obținînd locul I, Natali Rusu va avea posibilitatea să colaboreze cu un show-room internațional, făcîndu-și publice creațiile prin intermediul revistelor de modă.
            În termen de 10 zile, o comisie special creată pentru acest concurs va analiza creațiile tuturor participanților pentru a stabili dacă aceștia sunt capabili de a dezvolta un brand nou. Faptul că Natalia va rămîne în continuare pe primul loc nu poate fi contestat!
            Natali spune că sensul vieții ei este de a crea haine cît mai confortabile, iar aceasta  o dovedește faptul că în fiecare zi atelierul ei este plin cu oameni care vin să-i ceară sfatul în materie de fashion.  
            Cu referire la concurs, Natali a afirmat că locul I îi aduce nu doar un premiu destul de important pentru ea, dar și multă satisfacție și mulțumire pentru că a fost înțeleasă și peste hotarele țării noastre.
            Premiul îl va împărți cu cea alături de care a lucrat la colecția "Le Passager de la Pluie" și care în tot acest timp i-a fost alături - Irina Sandalovic.  
             Astfel,  noi - admiratorii de frumos, ar trebui să fim mîndri că datorită Nataliei Republica Moldova a devenit mai cunoscută pe piața internațională.
ANNA Casian – Musteață


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu