sâmbătă, 14 iulie 2012

„La Poarta Sărutului – un sărut pentru o speranţă”


“Organizaţia pentru Participare şi Transformare din Moldova” şi Primăria mun. Chişinău, vă invită sâmbătă, 14 iulie, începând cu ora 16.00 la acţiunea cultural-socială „La Poarta Sărutului – un sărut pentru o speranţă”. Evenimentul se va desfăşura în Grădina Publică „Ştefan cel Mare”, lângă havuz, la Poarta Sărutului improvizată după modelul celebrului sculptor Constantin Brâncuşi. 

În cadrul acestuia, artiştii din Republica Moldova: Anişoara Puică, Ana Barbu, Georgeta Voinovan, Alexei Leahu, Dara, Pasha Parfeni, Anişoara Gulco, Natalie Toma, Serj Kuzencoff , Basarabeanca, Victoria Lungu, Diana Rotaru ş.a., precum şi interpretul Paul Surugiu (FUEGO) din România, se vor lăsa pupaţi în scop caritabil, de către cei care vor achiziţiona un „Certificat de Săruturi Notorii”. Fondurile colectate vor fi donate familiei Nataliei Malaniuc din Chişinău.
Natalia Malaniuc a fost iniţial protagonista campaniei „La Poarta Sărutului – un sărut pentru un minut de viaţă”, însă joi, aceasta a fost condusă pe ultimul său drum. Natalia suferea de 12 ani de cancer pe creier şi avea nevoie de o intervenţie peste hotare. Din păcate, la începutul săptămanii, tânăra mămică a pierdut lupta cu boala. În urma ei a rămas soţul Denis, bolnav de displazia oaselor şi băieţelul de un an şi cinci luni, Ionuţ.
„Organizaţia pentru Participare şi Transformare din Moldova” (OPT Moldova) şi-a propus să contribuie la realizarea visului Nataliei, care era să-i ofere fiului ei Ionuţ o copilărie fără griji şi soţul ei Denis să-şi restabilească sănătatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu