miercuri, 15 februarie 2012

Vedenie din Rusia: Marşul distrugătorului...războiul luciferic împotriva creştinilor

 
Problemele lumii de astazi sunt de o gravitate extrema, nemaiintalnita; niciodata nu s-au ivit astfel de dificultati. Cauza lor este una: lucrarea antihristica a duhurilor necurate aliate solidar cu oameni fara Hristos, acum – la sfarsitul mileniului doi si inceputul mileniului trei. Cel mai slab punct este acela ca omenirea nu mai lupta, iar cei cativa despre care se stie ca totusi mai lupta (in miscarea antiglobalismului) nu stiu de fapt cu cine lupta, pentru ca, dupa cum se va vedea, dusmanul este stapanul minciunii si al diversiunii. Oameni cu sufletul vandut demonilor s-au urcat cu ajutorul lui Lucifer la carma omenirii si sunt la un pas de a o supune desavarsit, nevazut si in secret.
† † †
Vedenia ce urmeaza a avut loc in 1905, in Rusia, si in ea sunt prezentate foarte convingator toate cursele dracesti care impresoara lumea „civilizata“ a ultimelor doua secole. Cu ochii nostri putem vedea astazi cat de inalte culmi ale minciunii si manipularii au atins aceste uneltiri demonice; cumplita relativizare, regresul moralei, noncon-formismul, libera-cugetare si „modernismul“ credintelor, ideologiilor si al „convingerilor stiintifice“ sunt cele mai periculoase.
 De observat, ca diavolul a ajuns la o asa mare dominatie asupra omenirii pentru ca si-a folosit cu multa insistenta si viclenie periculoasa sa insusire de a sugestiona. Puterea de sugestie asupra liberei vointe a omului lipsit de vigilenta este arma lui cea mai tare. In fata acestor primejdioase sugestii mincinoase care actioneaza asupra psihicului, omul cu discernamant are ca arme ADEVARUL, CREDINTA, NADEJDEA, DRAGOSTEA, RUGACIUNEA SI CELE 7 SFINTE TAINE ale BISERICII ORTODOXE.
Iisus Hristos este calea, adevarul si viata!...SEMNELE VREMII...TAINA FARADELEGII
(vedenii si descoperiri dumnezeiesti asupra vremurilor din urma)
Nota asupra editiei
(aceasta nota apartine primei editii publicate in Rusia in anul 1905)
Cu catva timp in urma, unul din editorii acestui text a primit de la parintele sau duhovnicesc o scrisoare din care reproducem cateva pasaje:
Iubite intru Domnul parinte!
Este a patra zi de cand vietuiesc in singuratate, acolo unde doar cerul si pamantul vestesc minunatele lucrari ale Domnului. Aceasta singuratate, insa, nu numai ca nu m-a facut sa dau uitarii tot ce se intampla cu oamenii si in lume; ci uratenia dramei omenesti al carei scenarist a fost si este vrajmasul – luptator impotriva lui Dumnezeu, s-a conturat parca si mai deslusit pe fondul naturii pasnice si ascultatoare vointei lui Dumnezeu.

Iata ca, acum si aici, se impune stringent necesitatea de a publica pentru omenirea orbita si intunecata aceste doua vedenii – revelatii, aparute in Rusia in acelasi timp, si ramase neobservate si neintelese pana in ziua de azi.

Cu toate ca nu mai exista nici o speranta ca in prezent ele vor fi apreciate la justa lor valoare, as dori totusi sa indrept, iarasi si iarasi, asupra lor atentia Rusiei aproape pierdute. Poate macar astazi vor auzi, macar acum, cand intregul program odios a fost deja indeplinit pana la capat. Acesta ar fi singurul lucru care mai poate contribui la mantuirea noastra.

Poate ca aceste vedenii ii vor oferi fiecarui cititor intelegerea a tot ce s-a intamplat si va trasa calea unica catre renastere.
Siliti-va, iubitii mei, nu putem privi linistiti la agonia Rusiei (a lumii intregi, n.ed. 2009).
Cu dragoste intru Hristos…

Aceste publicatii sunt urmatoarele:

– N.P. Riskovski „Marsul distrugatorului“, Zaraisk, 1905;
– N. Kolosov „Povestire pascala“, 1905
Editorii (editiei din 1905)

(in acest text va fi publicat doar „Marsul distrugatorului“ cu adaosuri explicative la subsol si note la sfarsitul descoperirii, care intregesc intelesul prin completarile actuale)

VEDENIA[1]
Ce-a fost nu stiu. Poate ca vis sau o viziune extatica, sau pur si simplu o halucinatie prelungita si complicata… Adevarul e ca mi s-a intamplat in realitate, fara pierderea cunostintei(l). Si simt o putere de neinvins, care ma sileste sa transmit, sa povestesc tot ce-am vazut si auzit(2), sa descriu acele ingrozitoare figuri monstruoase, care mi-au aparut in fata ochilor, in timp ce dormeam, sau nu dormeam, sau poate deliram intr-un anume fel, aievea si constient, fata-n fata cu acel taram sumbru si infricosator, care s-a deschis in fata mea.
In timp ce sedeam la masa de scris, in camera de lucru, pe la orele unu dupa miezul noptii, mi s-a parut deodata ca ma scufund cu repeziciune intr-o prapastie intunecoasa, in interiorul pamantului(3), in iad, undeva la o adancime de 550 de mile. Nu stiu cum, dar cifra aceasta mi s-a intiparit in memorie.
De jur imprejur era intuneric bezna, iar in fundul iadului ardeau focuri ce se inaltau ca niste limbi alungite si se prelingeau in valvatai stacojii de culoarea sangelui, iar intunericul era negru, mai negru decat o noapte ploioasa fara stele; in el licareau flacarui sferice, ce patrundeau peste tot, parca muscand cu limbi de sarpe. Am deslusit intr-un tarziu ca acestea se asemuiau cu niste fiinte desfigurate, de o hidosenie infioratoare, ca si acel intuneric, iar flacaruile sferice intepatoare erau ochii lor.(4)
Auzeam acolo, in bezna, voci stridente, asemanatoare zanganitului unor placi de cupru, la „auzul caruia ti se opreste inima in loc, cade si ingheata, si iti vine greata“.(5) Auzeam sporovaiala necuviincioasa si citeam gandurile acestor fiinte ale beznei, si toate tainele lor s-au descoperit inaintea mea. Si mai era Cineva(6) langa mine si ma sprijinea, ca sa nu mor – si prin El eu eram mai tare decat bezna.(7)
Fie ca toate acestea sa fie interpretate de cititori cum vor gasi de cuviinta, dar eu voi descrie tot ce s-a intamplat si voi comunica ceea ce e scris aici si intitulat de mine: „Marsul distrugatorului“. Voi indeplini acest lucru cu smerenie.
17 aprilie 1905 N.P Riskovski(8)
MARSUL DISTRUGATORULUI
„- Sunt slabit si invins, dar mai posed inca marea FORTA DE SUGESTIE(9), si voi zdrobi lanturile si catusele, voi trece peste hotarele universului, si ma voi ridica impreuna cu legiunile mele, si-i voi SILI pe oameni SA SE RASCOALE, si voi incepe batalia, ultima BATALIE(10) cu acest Miel bland, ale Carui raze de slava, a Carui blandete, smerenie, rabdare, curatie, nevinovatie si Sfintenie a Sa ma ard cu o flacara insuportabila(11), amenintand cu apropierea prabusirii mele in intunericul cel mai din afara. Stiu ca de acolo nu exista scapare(12), fiindca acela este salasul vesnicului intuneric al nefiintei, unde vremurile sorocite mie sunt pecetluite si terminate, toate mijloacele pierdute definitiv – acolo, in salasul intunericului, in noua si nesfarsita – pentru mine – eternitate“.
Asa gandea Lucifer, incatusat in infern pana la ziua Judecatii de Apoi, si s-a ingrozit de ceea ce-l astepta; isi aminti lacasurile Luminii si bucuriei de-a pururi, frumusetea cerestilor slujitori ai Slavei, cu a lor umilinta, smerenie si devotiune fata de Creator, petrecand in iubire nesfarsita fata de El si in vesnica proslavire a sferelor ceresti…
Isi reaminti de rastimpul venirii pe pamant a Mielului Dumnezeiesc, inaintea smereniei, blandetii si rabdarii Caruia s-a prosternat omenirea care L-a cunoscut. Isi aminti reusita stratagemei tradarii si perfidiei: predarea Dumnezeului-Om la moarte prin crucificare, falsa victorie asupra Lui, momentul groaznic al infrangerii definitive prin invierea aducatoare de lumina a Fiului lui Dumnezeu.
„- Totul s-a sfarsit, lumea a crezut in El, s-a savarsit mantuirea omenirii, fagaduita de la inceputul vremurilor. Toate GENERATIILE VIITOARE, ce se vor naste, VOR FI SALVATE prin aceasta CREDINTA – pana cand pamantul va intra in existenta vesnic-neschimbata, laolalta cu lumile cele mai desavarsite – in veacurile fara de sfarsit, la care nu voi mai avea acces…“
Si lanturile – ferecate si impletite din intunecimea tradarii, perfidiei, trufiei anarhice, infumurarii si minciunii, ce-l incercuiau pe Lucifer, l-au incins si l-au strans si mai vartos din toate partile, intunecandu-i mintea cu o si mai mare rautate si sete de razbunare ascunse, muncindu-l inca mai tare, si mai deznadajduit prin neputinta sa, oprimandu-i constiinta vointei sale nebunesti(13).
„- Sa ma supun – oare? Sa cad in tarana inaintea atotputerniciei Luminii Atotziditoarei Puteri, inaintea acestei nesfarsite iubiri si marinimii a Celui Care-i cheama pe toti la viata vesnica, fericire si desfatare a cunostintei adevaratei intelepciuni? Sa ma supun?… Sa cad si sa ma inchin, dupa ce am rezistat razboindu-ma atatea secole, am incercat atatea mijloace de lupta si m-am perfectionat in CULTURA MEA PROPRIE?“[2](14) - se gandi cu mandrie Lucifer si durerea cruda a nebuniei pricinuita de catusele neputintei ce-l apasau, l-a cuprins peste masura si strasnic. El s-a intunecat si mai tare si mai disperat, iar sarpele gandului sau, rasucindu-si inelele, s-a intins cat era de lung si a intepenit, apoi si-a rasucit indarat inelele, si s-a incolacit in ghemul distrugerii, prapadului si mortii, dandu-i lui Lucifer taria flexibilitatii sale, forta de insinuare a serpestii intelepciuni.
Si Lucifer cazu pe ganduri:
„- Trebuie sa ne pregatim pentru ofensiva din flancul drept(15) – LUPTA CU CREDINTA. De rezultatul acestei lupte va depinde succesul BIRUINTEI noastre asupra MANTUIRII.“(16)
Lucifer ofta ca un vulcan in eruptie, si scoase un urlet ca o bubuitura de tunet subterana, si se auzi un vuiet strasnic, de care s-a cutremurat scoarta pamantului.
Lucifer isi chema legiunile sale si pe toti aliatii sai, care s-au predat intunericului, si ei aparura toti pana la unul in fata stapanului, plecandu-si fizionomiile lor monstruoase si ascultand instructiunile lui.(16.a) Si Lucifer se rasti la ei:
„- Hei, voi, ratacitorilor prin paduri, pustietati, desisuri si mlastini, slabanogiti de puterea Crucii, voi, a caror slava nu s-a mai pastrat decat in povestile doicilor ce-i sperie pe copii! Ascultati si executati: va dau o noua putere si taria sarpelui negru…
Ascultati!
Crucea si credinta in Rastignit au biruit intreaga lume, au cuprins tot universul. Oamenii se afla deja in pragul imparatiei Ceresti, care vine cu o putere de neinvins, pentru a-i conduce pe oameni la desfatarea vesnica, la contemplarea acelei frumuseti, fericiri si plenitudini a cugetului, care ne sfasie prin chinurile iremediabilului.
Oamenii sunt deja constienti in ce consta fericirea si bunatatea vietii. Ei nu mai pot fi inselati prin placeri trupesti, prin dulceata patimilor si viciilor. Sunt necesare noi mijloace, noi procedee: trupul trebuie lasat in pace.(17) Trebuie sa actionam asupra centrului si mai cu seama din flancul drept: SA DISTRUGEM CREDINTA – cea mai insemnata fortareata din primele linii.
Cand acest avanpost va fi CUCERIT SI DISTRUS – noi am biruit. In acest scop trebuie sa organizam o astfel de ambuscada, ca sa nu poata fi descoperita de catre oameni, si din ascunzis(18)sa actionam intensiv si neintrerupt, dar in asa fel incat fiecare atac sa para ca provine din partea opusa(19). Pricepeti voi, oare, actuala tactica militara? Cand dusmanul nu se vede, el nu poate fi descoperit[3] – deci, nu poate fi invins (20).
Va dau o noua putere a sarpelui negru(21) – PUTEREA SUGESTIEI.(22) Sugestionati – acesta e singurul procedeu contra liberei vointe a omului, ca s-o inclinam spre stanga, in directia noastra – sa-l atragem in cursa pe adversar (omul) si sa-l impresuram din toate partile.
Oamenii vor accepta sugestiile mintale ca pe propriile lor ganduri(25), ca pe achizi¬tiile si performantele intelectului lor. Ei vor urma irezistibil aceste sugestii, vor edifica scoli, stiinte si teorii intregi.
Voi sunteti datori sa impletiti din ele PLASA voastra, a sarpelui negru, pana cand rnintea oamenilor se va incalci[4] in ea din toate partile(24).
Ei vor inceta sa se mai inteleaga unul cu celalalt, nu vor mai sti unde se afla si in ce consta adevarul, si nu vor mai fi in stare sa se gandeasca la mantuire si scapare, pierzandu-si capacitatea de a-si mai dori asa ceva(25).
Atunci Lumina din ei se va polariza in intuneric, devenind intunericul nostru, iar ei vor incepe sa-l numeasca lumina.(26)
Lumina li se va parea intuneric si ei se vor inrola in escadroanele si legiunile noastre negre(27). Stanga va deveni la ei dreapta, iar dreapta va fi luata drept stanga(28). Aceasta stanga va fi considerata adevarata dreapta, iar robirea si prizonieratul lor vor fi luate drept libertate autentica, care este samavolnicie. Dupa asta, inca un pas – si vom distruge tot ce exista pe pamant.Impreuna cu noi, oamenii vor incepe sa jinduiasca devastarea si distrugerea stihinica a tot ceea ce exista.“
„- Ura!… Ura!…“ Infernul a rasunat de strigatele frenetice si dementiale(29) ale legiunilor negre, transformandu-se apoi intr-un hohot nebun de ras, intr-un urlet cumplit de fiara, ca un zanganit metalic – gretos, veninos, ce-ti rupea sufletul, coborand in iad, in neagra vesnicie, in prapastia beznei fara iesire – in supliciul nesfarsit si nepieritor…;incepura sa suiere serpii negri ai uneltirilor demonice si, rasucindu-si inelele, s-au intins cat erau de lungi in bezna beznelor, si au intepenit; apoi si-au rasucit indarat inelele si s-au aprins ochii scorpiei – veninosi, dezgustatori, ucigatori, omorand tot ce-i viu… Iar intunericul spori si se inteti, si se umplu de vaietele si plangerile chinului, rautatii, neputintei(30) si setei de prapad – sete disperata, eterna, nesfarsita…
Si, dintr-odata au scanteiat si s-au aprins doi ochi fiorosi, doua pupile intunecate negre ca noaptea, patrunzatoare, deprimante si infricosatoare, strafulgerand iadul cu legiunile monstruoaselor creaturi, si se lasa o tacere mortala, infricosatoare si sinistra.
{PROGRAMUL OFENSIVEI}
(I. Cucerirea SLUJITORILOR BISERICII
si pervertirea lor)
Lucifer dadu legiunilor sale programul ofensivei:
„- Mai intai de toate cuceriti-i pe slujitorii Bisericii Celui Preavesnic. Aratati-le puterea asupra sufletelor celor ce vor sa se mantuiasca, asupra suveranilor si domnitorilor si frumusetii femeiesti, cat si mijloacele de a si le supune cu usurinta. Aratati-le bunurile lumesti, bogatiile si aparenta atractivitate a confortului(31), a fastului, a luxului, cat si a metodelor de acaparare a lor. Transformati Sfanta Bunavestire a inviatului(32) intr-o unealta in mainile lor(33), ascunsa celor ce vor sa se mantuiasca, ca ea sa nu dea in vileag caracterul lor criminal inaintea oamenilor.Pervertiti-i treptat(54) si cu bagare de seama, iar cand SUGESTIILE voastre vor fi CONFUNDATE de catre ei cu propriile lor ganduri, atunci poftele senzualitatii patimase si tainica dorinta de posesiune a sufletelor, viclenia uneltirilor si dominatia asupra sufletelor si comorilor pamantului vor seduce cugetul si inima lor. Ei (slujitorii Bisericii – in istorie asa a facut Inchizitia) vor incepe sa condamne, sa tortureze si sa ucida pe cei fara prihana si nesupusi lor, care se impotrivesc minciunii si fatarniciei lor, si prin teroare isi vor consolida autoritatea – atunci voi v-ati ispravit treaba. CREDINTA OAMENILOR SE VA CLATINA; oamenii vor gandi ca, daca slujitorii si dascalii Bisericii sunt asa, atunci credinta predata de ei nu poate fi mantuitoare, ci pierzatoare, iar ei mint:
- predica si invata smerenia, ei insisi fiind mandri de cucernicia lor criminala si prefacuta;
- predica curatia si neprihanirea, iar ei se scarnavesc in desfrau, vicii, ademenirea femeilor si coruperea celor nevinovati si puri;
- predica iubirea fata de aproapele, iar ei folosesc tortura, ard pe ruguri si nascocesc cazne(35);
- predica abstinenta si saracia, iar ei sunt desfranati, trufasi, hrapareti, iubitori de arginti si avizi de a acapara averi straine.
Tentatia va fi atat de mare, incat putini vor rezista. Credinta si religiozitatea vor deveni sminteala, fiind subminate din radacina (din cauza pacatelor preotilor).(36)
Treaba asta v-o incredintez voua: Legiunii lui Falada si Moloh.“
(II. Pervertirea SAVANTILOR prin sugestii diabolice)
„Iar tie, legiunii sarpelui negru (stapan pe puterea sugestiei) iata ce-ti poruncesc:
- Voi urmariti-i pas cu pas si supravegheati-i neincetat pe savantii inzestrati cu talente si genialitate. Acestia sunt cei alesi si cei mai valorosi dintre oameni – ei cerceteaza natura si miraculoasele ei structuri si forme, straduindu-se sa patrunda in taina vietii intru slava Creatorului si a cunoasterii intelepciunii Sale de neconceput.(37)
Menirea si telul lor este atat de clar si de maret, incat, daca ei vor reusi sa-l realizeze, atunci intreaga viata a oamenilor va fi indreptata intru preamarirea Atotputernicului, si oamenii se vor intoarce iarasi la nemurire si desfatare vesnica. Lor li se va revela toata bucuria si fericirea existentei si credinta lor va fi ca diamantul(38), iar pamantul cu toti locuitorii lui va deveni imparatia inviatului. Atunci toate resursele noastre, mijloacele de lupta si timpul sorocit noua se va sfarsi.“
„- Grabeste-te, legiune a sarpelui negrul! Grabiti-va, slujitorilor, pe taramul acestor alesi, savanti si genii ai slavei crucii. Inspirati-le cu prudenta, inselati-i in ascuns si pe neobservate – ca nu exista nimic in lumea suprasensibila si tainica[5]. Iar in ce priveste caracterul treptat al dezvoltarii naturii in toata diversitatea frumusetii si armoniei formelor ei, SUGERATI-LE cu viclenie ideea AUTOCREATIEI.
SUGERATI-LE, pentru a produce o impresie mai puternica, termenul latinesc – EVOLUTIE; acest cuvant va prinde mult mai repede si va intra in uz, fiindca oamenii sunt pasionati de stiinta si cred cu tarie celor initiati in stiinte.
Pe masura cercetarilor experimentale asupra structurii materiei si a formelor ei, SUGERATI-LE PREVAZATOR, ca si pe parcursul investigatiilor asupra sufletului si duhului pastrate in taina – in puterea atottiitoare a Creatorului – SUGERATI-LE CU MULTA VICLENIE, ca acest SUFLET si acea de viata datatoare, sau cum i-o mai fi zicand – PUTERE, nu exista deloc – ea fiind doar aparenta, aidoma miscarii – o simpla miscare, diferita doar ca viteza, diversificata de catre perceptie, sau o rasfrangere asupra punctelor nervoase sensibile, asupra strunelor nervoase ale organismului – si ca nu exista decat materia, substanta vizibila si palpabila, aflata in procesul miscarii sale, AUTOGENERATOARE.
Aceasta sugestie este atat de reusita, incat oamenii vor trece cu usurinta la NEGAREA existentei sufletului(39), si a lui DUMNEZEU – Creatorul Universului.(40)
Ei vor zeifica materia. Iar suprema reprezentare despre El – Dumnezeirea asta – o vor comasa si o vor vedea in sine, adica in intelectul lor; si SE VOR TRUFI si se vor ridica impotriva credintei in OMUL – CEL VESNIC.“
(III. Pervertirea clericilor si savantilor rodeste in oameni necredinta si trufie)
„- Vazandu-i pe slujitorii Bisericii Lui, asa cum i-ati fabricat voi, (trufasi si patimasi), oamenii se vor sminti de tot in Dumnezeu si vor intra in alianta cu noi (demonii) si vor recunoaste ca PROGRES REAL SI UNIC numai CULTURALISMUL nostru si LIBERTATEA noastra (care sunt demonice), in timp ce POZITIILE NOASTRE INTARITE vor fi complet ascunse si inaccesibile pentru oameni, fiindca AM REUSIT PERFORMANTA ca EXISTENTA NOASTRA SA FIE NEGATA CU DESAVARSIRE.
Iar atacurile noastre VICLENE, sugestiile legiunii noastre, vor fi considerate de oameni ca provenind din directia opusa, fiind luate drept saluturi amicale ale intelectului genialilor sai reprezentanti (savantii).
Si nimanui(41) nu-i vor mai da crezare ca suntem adversari. (vrajmasi), iar oricine ne va depista si-i va avertiza si pe altii, despre existenta noastra reala, va fi luat in ras si socotit nebun.“(42)
(IV. Atentie! Demonii intuneca constiinta, zapacind creierul!!!)
„- Cand totul va fi gata – mergeti inainte cu INDRAZNEALA. Trebuie sa actionam cat mai PERSEVERENT si mai in PRIPA, ca SA ABATEM definitiv gandul omenirii de la acele lacasuri ceresti si de la SPERANTA LOR IN NEMURIRE care-i cheama in imparatia din inaltul cerului.
Fiindca de dragul imparatiei Ceresti oamenii isi pazesc CURATIA SUFLETEASCA si-si sensibilizeaza SACAITORUL GLAS AL CONSTIINTEI care le reaminteste de DUMNEZEU si de sfintenia Sa, noi trebuie sa-i impiedicam sa nu aiunga sa vada CUM STRALUCESTE PURUREA LUMINA NEAPUSA A ADEVARULUI.
Insa acestui GLAS AL CONSTIINTEI, acestor PERSEVERENTE SI VESNICE PORNIRI ALE SUFLETULUI OMENESC(43) ne va fi greu sa le venim de hac… Asa ca – iata cum vom proceda:
- Asculta, legiune a sarpelui negru, (stapan pe puterea sugestiei), si executa!
Cat mai multe IMPRESII oamenilor – din cele mai felurite, captivand atentia printr-o succesiune febrila, in fiecare minut, in fiecare secunda – la nesfarsit, fara preget: IMPRESII tot mai NOI si mai NOI, mai ATRAGATOARE, mai SURPRINZATOARE, fixand atentia(44).
Mai intai de toate – procedeele de transmisie a undelor, gandurilor, dorintelor, a intregii fiinte –sa audieze de la distanta, sa-si comunice gandurile la distanta – ceva nemaipomenit, gigantic, stupefiant…
SA-I APROPIEM pe oameni, SA-I ADUNAM la un loc – inlaturati IZOLAREA!(45)
Spulberati INDIVIDUALITATEA, indepartatii de INTERIORITATEA LOR trezindu-le CURIOZITATEA fata de sclipitoarele inovatii si de cresterea fara precedent a inventivitatii intelectuale… Captati-le toata atentia!
Toata aceasta tehnica nebuna, ne va sluji noua… Dezvoltarea mijloacelor de transport cu ajutorul aburilor, cai ferate si vapoare, vuietul trenurilor, miscarea rapida, cu iuteala fulgerului, pana la zapacirea creierului – zgomot, zdranganeala, fluieraturi, gari uriase, cu galagia si larma lor neincetata, CALEIDOSCOPUL IMAGINILOR SI INTAMPLARILOR PERICULOASE, indraznete pana la insolenta, pana la ameteala, pana la avaria unor garnituri intregi de trenuri, cu tot cu incarcatura lor umana… Telegrafe, telefoane, lifturi, aeronave, fonografe si gramofoane… Motoare electrice, tramvaie electrice, lumina electrica… Toate aflandu-se in mainile omului, in posesia intelectului sau, a omului-imparat, stapanul naturii, pe care si-a supus-o… (trufia anarhica a demonului s-a transmis si omului).
NU MAI EXISTA ARTA INSPIRATA(46), aceasta se afla in stampe, fotografii, oleografii, in reproducerile mecanice, rapide a pozelor nenumarate… Masini de scris, masini de tiparit, masini de cusut, masini de semanat, de treierat, masini de macinat si de copt paine, masini de jocuri, masini de cantat si de vorbit, cinematografe…”
(V. Aiurit de iuresul tehnicii omul decade in idolatrizarea intelectului)
„- Jos munca manuala!… A triumfat INTELECTUL. INTELECTUL e imparat, INTELECTUL e stapan, INTELECTUL e mandria omului. Lui vor incepe sa i se inchine, pe el il vor idolatriza. OMUL isi VA RIDICA cu mandrie CAPUL si va cunoaste LIBERTATEA. La ce-i trebuie lui stapan, daca el stapaneste totul? La ce-i trebuie lui sa se supuna cuiva, daca el stapaneste totul? La ce-i trebuie lui sa se supuna cuiva, daca fortele naturii i s-au supus lui? Omul va cunoaste intelepciunea prezicerii din Eden[6] facuta de noi, (diavolii), femeii ascultatoare: «veti sti totul, veti fi ca niste dumnezei».“(47)
(VI. Razvratirea omului ii amplifica vinovatia si groaza de singuratate)
„- Si OMUL isi va inalta CAPUL si va provoca la lupta CERUL, care l-a chinuit prin incercarea rabdarii si se va RAZVRATI impotriva supunerii si dependentei in fata LEGII, impotriva SMERENIEI si CURATENIEI, si NEPRIHANIRII, batjocorindu-le ca pe niste slabiciuni, sovaieli si servilism[7], si le va inlocui cu LIBERTATEA ANARHICA, iar desfatarea in PLACERI SENZUALE va fi podoaba acestei LIBERTATI…“
„Viata va fi o MISCARE FARA INTRERUPERE, FARA ODIHNA, un caleidoscop nesfarsit al impresiilor – VA NAVALI CA UN PUHOI[8] , antrenand totul, NELASAND TIMP, nelasand nici o clipa pentru aducerea aminte de Dumnezeu si de sfintenia Sa, de viata pasnica, plina de iubire, indreptata spre LUMINA – acolo unde se afla IZVORUL sau si implinirea fagaduintei.
NIMIC SFANT, dumnezeiesc, nu-i va mai SATISFACE si ALINA pe oameni, iar VOCEA CONSTIINTEI in ei se va STINGE si vor FUGI de ea, si SPAIMA lor va fi un CALVAR… Ei vor cauta sa se alature GLOATEI, temandu-se de SINGURATATE, pentru A NU TREZI in ei VOCEA CONSTIINTEI.“(48)
(VII. Cultivarea intelectului, „triumfator” si razvratit, va inlocui cultivarea virtutilor)
„- Si astfel, in locul acelei sfintenii si puritati copilaresti, infantile, pe care ei (oamenii credinciosi) o numesc VIRTUTE si dezvoltare spirituala – asa cum i-a invatat MIELUL, noi (demonii) vom instala CULTURA noastra(49) (diavoleasca), PROGRESUL nostru – al TRIUMFULUI si MANDRIEI INTELECTULUI…
La ce bun aceasta odioasa ordine, aceasta supusenie in fata Legii?(50) La ce bun aceasta putere morala care uneste puterile sufletului si care franeaza astfel impulsul catre pofta nesatioasa de pasiuni? La ce bun aceasta tarie morala sufleteasca care INABUSA insinuanta[9] CHEMARE de a se imbata cu toate frumusetile unei vieti senzuale, nerusinate si captivante?
- INSPIRATI-LE insistent si cu viclenie EGALITATEA in drepturi asupra EXTAZULUI si SATISFACTIEI SUPERFICIALE de o CLIPA, egalitatea in drepturi asupra vietii usuratice, bogate, accesibile oricui, a unei vieti pasionate, a desfatarii pana la capat, pana la FUNDUL PLACERILOR!…
(VIII. indemnati sa lepede viata fireasca pentru o viata artificiala,
oamenii decad in senzualism si autodistrugere)
„- Asculta, LEGIUNE A SARPELUI NEGRU si a MAMONEI!(51) Asculta si executa!…
Cand VIATA FIREASCA a oamenilor SE VA SCHIMBA intr-o VIATA ARTIFICIALA, de productie mecanica – atunci munca manuala va deveni inutila si mainile oamenilor vor fi slobode…(52)
Atunci, DORINTA IREZISTIBILA de a trai – de a trai SPASMODIC, impetuos, cu toti nervii, cu toate fibrele corpului, prin TOATE senzatiile minutului, clipei, si de a sorbi cupa desfatarii pasionate, cu bucuriile si bunatatile CULTURII noastre (demonice), pe de-a-ntregul – VA CRESTE ca un VAL antrenant, acaparant, patimas.
DORINTA NEINFRANATA de a bea CUPA vietii pana la fund va incepe sa creasca si sa se inteteasca pana la EXTAZUL MORTII(53), pana la AGONIA DESFATARILOR – sa guste fiecare, sa incerce si sa se delecteze …; PENTRU CA nu va mai exista CREDINTA, nu va mai exista NADEJDE, nu va mai exista DRAGOSTE – ci doar PLACERI SENZUALE. Chiar OAMENII insisi VOR RADE de aceste SURORI ale naivei fantezii umane – CREDINTA, NADEJDEA si DRAGOSTEA – asa cum radem noi acum – copiii liberi ai iadului: ha-ha-ha!!!(54)
Asa ca, radeti de ei, radeti de nebuni, nebunilor![10] … Razi, legiune a sarpelui negru!… Razi, batrane Moloh!… Priveste si te bucura de nebunia oamenilor!…
(IX. Marele merit al bogatilor in rasturnarea ordinii naturale)
„- Munca, credinta si speranta ii salvau, oferindu-le TIHNA si curata BUCURIE a vietii. Viata lor decurgea in PACE, in CUMPATARE, in JUDICIOSUL CALCUL de la seceris la seceris, de la culesul roadelor pana la noua recolta.
Ori, BOGATII ne-au SLUJIT noua (demonilor) dintotdeauna, indeplinind munca noastra: ghiftuindu-se si batandu-si joc de saracimea rabdatoare, tinand-o in lanturi si inchisori, in munci pentru ei, bogatii, pentru INDESTULAREA lor, pentru podoabele lor, brocarturile si moda lor, pentru fastul si vanitoasa stralucire a trandavelor concubine, pentru DESTRABALAREA si LUXUL exagerat! Ei n-au avut nici CREDINTA, nici NADEJDE, nici DRAGOSTE si compasiune. Meritul lor in toate acestea e mare inaintea noastra…
Deci, atunci cand FABRICILE si UZINELE vor ANIHILA MUNCA MANUALA si masele de saraci infometati nu-si vor mai putea gasi un LOC de MUNCA – tinta noastra va fi atinsa. PROLETARIATUL se va RASCULA si va ERUPE ca o lava grozava, universala…
Legiune a sarpelui negru, si tu, batranule Moloh, INSPIRA-LE libertatea, libertatea civilizata(55) a BUNULUI PLAC!… Acum nu va mai fi greu s-o scoatem la capat: lansati-l pe MARX al nostru si instalati SOCIALISMUL in LOCUL idealurilor crestinesti: credinta, nadejdea si dragostea(56); in LOCUL acelei marturisitoare Biserici a Mielului, aliata noua, pe care am REUSIT s-o DIVIZAM atat de ABIL cu ajutorul SERVIABILEI ierarhii a clerului ei, s-o DIVIZAM LA NESFARSIT in parti[11]ce-si vor DISPUTA prioritatea si SFINTENIA, in mijlocul URII si VRAJBEI cuviosilor pastori ambitiosi…
- Noi am biruit! URLA, legiune a sarpelui negru si indeamna-i pe oameni: – Traiasca MARXISMUL! Traiasca PROLETARIATUL! – revendicarea generala, fortata(57) si urgenta a fericirii tuturor – a bunastarii, a comoditatilor si desfatarilor CULTURII noastre SCLIPITOARE(58), CAPTIVANTE, LIBERE de toate aceste SUSPINE TULBURATOARE dupa INALTUL si INDEPARTATUL CER… (59).
Intruchiparea, acolo, a idealurilor lor e prea departata; perfectionarea individuala e prea indelungata…
(X. Relativitatea ideilor intuneca mintile oamenilor)
„- Sugerati-le oamenilor FERICIREA momentana: – PLACEREA nu-i decat AICI si numai AICI! Sugerati-le tuturor si fiecaruia in parte forta, energia, fermitatea de dragul fericirii sociale, a fericirii tuturor.
LUATI in RAS notiunea de PACAT! Bateti-va joc de curatia si sfintenia vietii! BATJOCORITI CONSTIINTA![12]
Luati-i in ras si sugerati-le cu fermitate ca:
- Sa omori, sa versi sangele altora, a multora, a unei clase intregi de dusmani, pentru FERICIREA SOCIALA – este o FAPTA EROICA si o treaba cat se poate de buna!
- Sa nimeresti la inchisoare, in cazemate si la ocna de dragul FERICIRII SOCIALE – este o ISPRAVA de MARTIR[13] si o treaba si mai buna!
- Sa rapesti, sa ataci si sa jefuiesti ori sa furi de dragul unor scopuri sociale – aceasta este o FAPTA VITEJEASCA.
- Sa mori pe esafod, sa fii ghilotinat sau impuscat de DRAGUL fericirii sociale si a CULTURII noastre – a LIBERTATII, EGALITATII si FRATERNITATII(60) – debarasati de aceste fantazari ale credintei, nadejdii si dragostei, impuse oamenilor(61) – aceasta este intr-adevar o FAPTA EROICA.
EROISM nu ca al mucenicilor crestini, din dragoste pentru binefacerile vesniciei, ci eroismul MUCENICILOR nostri, MODERNI, pentru o realitate anume, pentru o fericire obsteasca aici, pe pamant, FERICIREA satisfacerii totale a tuturor comoditatilor si a neinfranatelor porniri patimase de a bea CUPA vietii pana la fund, prin bunurile distribuite tuturor in egala masura si la fiecare.
Acesti BRAVI MUCENICI[14] ai nostri vor exercita o influenta extraordinara asupra societatii, pentru ca vor SUBTILIZA notiunea de fapta eroica si slava umila a mucenicilor Mielului, ca sa le ocupe locul lor si sa umbreasca pomenirea lor, micsorand adevarul cununii lor mucenicesti.
Aceasta TACTICA, asijderea, COSTA nu putine eforturi si truda, deoarece tu, LEGIUNE a sarpelui negru, va trebui sa intretii prin sugestii sporite SISTEMUL DE EXECUTII(62), ce intareste si alimenteaza ENERGIA VOASTRA de impotrivire si distrugere a poruncilor Mielului printre oameni, si care ne sunt necesare pentru ca inaspresc relatiile dintre popor si autoritati, apropiind ISTORIA de FINALUL prielnic noua, de GUVERNAREA noastra asupra lumii!!!(63)
– Intelegeti voi TACTICA asta? – Tu, LEGIUNE a SARPELUI NEGRU, si tu, batrane MOLOH, si tu, vesnic JUCAUSULE, vesnic zambaretule EROT – COPILUL sarpelui negru!! Sugerati-le, deci,oamenilor RELATIVITATEA IDEILOR!(64) INTUNECATI-LE MINTILE!“(65)
Si Lucifer isi intinse madularele, cascand de se cutremurara dedesubturile infernului si scrasni din dinti. De acest scrasnet se clatinara legiunile uracioaselor fapturi ale demonilor. Sarpele negru al gandului luciferic se rasuci si-l cuprinse, incingandu-l cu inelele sale, si intinzandu-se, si iarasi rasucindu-si indarat inelele, in ghemul unui nou gand intunecat al distrugerii si prapadului.
(XI. Oamenii poseda o citadela – cea mai inaccesibila – maternitatea.
Trebuie distrusa!)
Iar Lucifer a continuat:
„- Ascultati cu atentie: si tu, LEGIUNE a sarpelui negru, si tu, batrane MOLOH, si tu, vesnic zambaretule EROT, odrasla sarpelui negru, NASCUT sub POMUL paradisiac al SEDUCTIEI!… Ascultati!
Va asteapta cea mai GREA SARCINA, fara de care nu vom REUSI nimic, iar toate UNELTIRILE noastre nu-si vor avea ROSTUL.
Oamenii poseda o cetate – cea mai inaccesibila. Aceasta este MATERNITATEA: nasterea urmasilor si educarea lor. FEMEIA FECIOARA si FEMEIA MAMA: iata acea FORTAREATA de NECUCERIT a OMENIRII, care trebuie avuta permanent in vedere.(66)
Indreptati cu DIBACIE si PRECAUTIE toate ATACURILE voastre asupra ei. Daca nu veti CUCERI, nu veti SUPUNE aceasta CITADELA – totul va fi in ZADAR, caci nu veti apuca sa-i veniti de HAC unei GENERATII, ca va CRESTE, formandu-se, ALTA ARMATA contra noastra.
Cu ajutorul femeii vom reusi sa punem LABA pe INTREAGA omenire in prezentul si viitorul ei, s-o RAPIM in intregime..“[15]
Si, dintr-odata, ingrozindu-se de acest gand, Lucifer s-a strambat de parca-l dureau dintii. Sarpele negrului gand a lunecat printre maxilarele lui cascate de frica si s-a pierdut inlauntrul lui. Tot iadul s-a infiorat si s-a cutremurat…
… O RAZA de LUMINA FURA, pogorandu-se din INALTIMILE inaccesibile, ca un FULGER, a LOVIT INTUNERICUL, imprastiin-du-l. A fost ca o aducere aminte a turbatei neputinte luciferice si a marinimiei nesfarsite a Creatorului: in ceruri aparu pentru o clipa inaintea lui Lucifer chipul purtator de lumina al Preacuratei Fecioare – Maica Mielului, neobosita si pururea ocrotitoare si aparatoarea fecioriei si maternitatii femeilor.
Si iarasi se inteti intunericul infernului si scanteiara ochii lui Lucifer, iar din maxilarele lui se strecura in afara sarpele negrului gand si un ranjet obraznic si batjocoritor ii schimonosi fizionomia.
„- Cunoastem noi aceste sperietori!“ – continua el cu o voce insolenta, stridenta si scarboasa, aidoma zdranganitului unei placi de arama intre ciocan si nicovala, si se semeti trufas, RIDICAND un PUMN paros si diform cu degetele inclestate, aratandu-si ghearele, ascutite si albe.
(XII. Barbatul corupt – un aliat de nadejde al diavolului)
„- Nu suntem singuri! Avem un ALIAT – «CUNUNA CREATIEI», – cu el nu ne TEMEM[16] de NIMIC!… De PARTEA noastra se afla BARBATUL, sexul MASCULIN, el ne va AJUTA sa aranjam lucrurile!“(67)
„- Asculta, LEGIUNE a sarpelui negru, si tu MAMONA, si tu MOLOH, si mai ales tu, hazliule si jucausule EROT! Sugerati-le BARBATILOR, si mai ales TINERILOR, POFTA SENZUALA EXCESIVA.
SUGERATI-LE ca aceasta CASTITATE si NEVINOVATIE a fetelor, TIMIDITATEA si toata aceasta PURITATE FECIORELNICA si MODESTIA tinerilor – nu sunt decat PREJUDECATI lipsite de continut, ce INGRADESC necesitatile firesti si STINGHERESC placerile vietii.
INDEMNATI-I pe barbati sa practice AMORUL LIBER, FARA CASATORIE, care sa nu INCOMODEZE personalitatea, ADEMENITOR prin sansa diversitatii… INSPIRATI-LE barbatilor AVERSIUNE fata de casatoria ce APASA personalitatea, punandu-i CATUSELE indatoririlor. ARATATI-LE si SUGERATI-LE modul de trai in CONCUBINAJ si al CASATORIILOR CIVILE.
MEDICINA si MARXISTII va vor fi de folos mai cu seama prin PUBLICATIILE lor POPULISTE si INSTRUCTAJELE referitoare la sterilitatea arbitrara prin intermediul DISPOZITIVELOR speciale folosite in timpul actului sexual. in acest caz PRESA, prietena noastra FIDELA, se va dovedi o ARMA redutabila de difuzare RAPIDA a acestor cunostinte absolut folositoare pentru proliferarea CULTULUI EROTIC. Asta pe de-o parte…
Iar cand BARBATII se vor DESTRABALA de tot, gustand din cei mai FRAGEZI ANI dulceata profesarii cultului erotic si vor PREFERA traditionalei casatorii legale CONCUBINAJUL LIBER, cu tot farmecul POLIGAMIEI improspatandu-le simturile…, atunci stimulati-le celor mai VALOROASE femei, celor mai PUTERNICE naturi feciorelnice, ANTAGONISMUL contra barbatilor, RANITI-LE CU ISCUSINTA in amorul propriu si in DEMNITATEA lor, TREZITI-LE constiinta necesitatii de EMANCIPARE, a serviciului INDEPENDENT si a EGALITATII in drepturile civile cu BARBATII, vinovati de soarta lor vitrega, care au PRIVAT-O de caminul familial si au ATENTAT la sublimul ei DAR NATURAL de a fi mama.
Sistemul nervos la femei este altfel TESUT, fiind mai sensibil la sugestii.“
(XIII. Ranita cu iscusinta in demnitatea sa, femeia este impinsa spre emancipare, fiind astfel clintita din rostul ei divin)
„SUGERATI-LE cu indrazneala, dar si cu precautie, deplina EGALITATE cu BARBATUL, acest material GROSOLAN(68), care CEDEAZA mai usor ideilor NEBUNESTI, pe care le imbraca imediat intr-o teorie STIINTIFICA, impreuna cu un sistem de factori doveditori.
GASITI (ceva) anume pentru a justifica ideea, oricat de ABERANTA ar fi aceasta…[17] Tot asa dupa cum am reusit sa-l PACALIM pe batranul savant, INSPIRANDU-L SA VADA in ideea evolutiei formelor universale ale naturii, a legitatii dezvoltarii treptate, in ideea miscarii ei ascendente in procesul realizarii reprezentarilor Conceptului Divin al Desavarsitei Cugetari, ABSENTA LUI DUMNEZEU, iar in evolutia si utilizarea ulterioara a acestei IDEI (nebunesti) – sa EXCLUDA din STIINTA credinta in CREATORUL universului…
O! Aceasta a reprezentat cea mai TARE latura a noastra si TRIUMFUL[18] TOTAL asupra INTELECTULUI uman, cu toate ca e sarbatorita de om, ca fiind EPOCA minunata a ELIBERARII… Ei si, lasati-i sa se DISTREZE!…“
„- Dar fiti ATENTI, ca FEMEIA e mai PREVAZATOARE decat barbatul, mai ELEVATA, mai PURA si DIVINA in frumusetea purtatoare de LUMINA a sufletului sau, in infatisarea sa GRATIOASA, iar INFLUENTA ei este foarte mare.
De aceea, la inceput trebuie SA-I SUGERAM treptat si cu maximum de prudenta NOTIUNI FALSE asupra FEMINITATII, MATERNITATII, CASTITATII, GRATIEI si IUBIRII gingase, asupra acestei IUBIRI IDEALE, ca fiind nascocite de catre oameni (deci relative si inventate).
Apoi, tot mai insistent, crescendo – SUGERATI-I dispretul fata de acele forme sentimentale, ce dau in vileag SLABICIUNEA femelei, cautand atarnare si APARARE din partea JUMATATII mai PUTERNICE.
PERSIFLATI abil si cu pricepere, LOVIND-O in amorul propriu. TOT ceea ce CONSTITUIE in femeie O FORTA SI O LUMINA MAREATA trebuie prezentat in ochii ei, ca fiind o rusinoasa NEPUTINTA si LASITATE.
(XIV. Femeia necredincioasa lui Dumnezeu ajunge sclava fidela a diavolului)
PRINCIPALUL – continuati ATACUL asupra SENTIMENTULUI RELIGIOS, inradacinat cu putere in sensibilul suflet feminin, ca dintr-o data sa-i PERVERTIM PROGENITURA si sa distrugem in ea CREDINTA si RELIGIA- aceste PIEDICI de TEMUT pentru CULTURA NOASTRA(69) (a demonilor).
In acest scop inspirati-le, inspirati-le cu insistenta femeilor DORINTA de a studia stiintele SUPERIOARE, unde PREDOMINA deja sistemul nostru evolutionist de gandire, calea RATIONALA(strambata si mincinoasa) a cunoasterii experimentale, care duce la NEGAREA existentei lui DUMNEZEU, la negarea nemuririi sufletului si la negarea altor momeli ale credintei…
Iar pentru a MASCA definitiv EVIDENTA NEBUNIE, vom da oamenilor LIBERTATEA de GANDIRE, si ei vor NASCOCI in curand o FILOZOFIE POZITIVA.(70)
Atunci FEMEILE se vor GRABI sa IMPARTA cu BARBATII dreptul la STIINTA, se vor inscrie la universitati, vor ocupa catedrele, vor diseca impreuna cu studentii cadavre imbalsamate, cautand in ele SUFLETUL, obarsia vietii, si desigur, nu-l vor gasi; iar pe parcursul permanentei APROPIERI de partea BARBATEASCA si a comunicarii TOVARASESTI CU BARBATII, in auditorii si amfiteatre, in laboratoare si clinici, in adunari si conferinte, pe bancile scolilor mixte si la serviciu, in diverse institutii de stat, PSIHICUL FEMEII se va POLARIZA firesc cu insusirile de acelasi POL cu cel MASCULIN, si astfel toata FORTA FASCINATIEI, TANDRETII, MODESTIEI feminine si acelei ATRACTII DIVINE, care necesita cele mai sublime sentimente de frumusete si perfectiune sufleteasca, aflate in posesia femeilor – vor DISPARE de la sine si noi vom avea in femeie SCLAVA noastra FIDELA cu a sa colosala INFLUENTA asupra GLOATEI – la vederea MARTIRAJULUI ei in inchisori, in exil si pe esafod, in conformitate cu CODUL PENAL al libertatii CIVILE… O! Acesta va fi UN AFRONT REMARCABIL, inca nemaiintalnit in achizitiile noastre culturale, la adresa Celui Preavesnic. Sa mai admire si acum „cununa creatiei Sale!…“
Ha-ha-ha!!… izbucni Lucifer in hohote de ras si fizionomia sa monstruoasa cu buzele fioroaselor maxilare larg rasfrante, dezvelind doua randuri de dinti ascutiti ca otelul, se schimonosi ingrozitor.
Impreuna cu el hohoteau legiunile sarpelui negru laolalta cu toti monstrii infernului si cu sufletele inrobite lor, aliatii lingusitori, aflati sub teroarea infioratoare a nebuniei si a disperarii inconjuratoare. Iadul se clatina si scoarta pamantului se cutremura de acest hohot salbatic si dement.
(XV. Prin spiritism si magie, pas cu pas catre intruchiparea ANTIHRISTULUI, spre Uniunea Social- Democratica, bazata pe anarhia totala)
„- Drepti!… Ascultati!…“ dadu comanda Lucifer si cand se restabili linistea completa, continua:
„- Exista inca o imprejurare extrem de importanta, care nu trebuie nicidecum scapata din vedere. Asa ca, executati cu precizie instructiunile:
– O parte a Bisericii fidela Mielului se va tine cu tarie de poruncile Lui, luandu-se la intrecere in credinta cu apostolii nostri SAVANTI, stapanind majoritatea mintilor(71). Aicea tu, LEGIUNE a sarpelui negru, nu vei putea face fata asa de usor, deci va trebui sa-i INROLAM si pe PRIZONIERII nostri din cealalta LUME… Iata cum vom proceda:
– De indata ce veti remarca printre cei credinciosi Mielului dorinta de a DEMONSTRA savantilor nostri existenta VIETII de dincolo de MORMANT si a sferelor ei superioare, SUGERATI-LE (acelor credinciosi ai Mielului) sa-si insuseasca procedeele TAINICE de comunicare MAGICA cu noi (demonii)de la YOGHINII fideli filozofiei noastre si de la discipolii tinuturilor Edenului devastat.(72)Dezvaluiti-le prudent unele din RITUALURILE lojilor masonice(73) devotate noua: SEDINTELE de SPIRITISM[19] si metodele de invocare a spiritelor, la care imediat ocupati totdeauna si peste tot locul primele pozitii, sub acoperirea unor SPIRITE RATACITOARE, vasali de-ai nostri, cat si a SERVITORILOR nostri, care vor aparea in sedinte de la prima CHEMARE.
Aici va trebui sa dam dovada de o VIGILENTA EXTREMA, ca nu cumva cei ce se afla in asteptare[20] sa aiba in MINTE si in CONSTIINTA numele Celui Unuia Sfant sau al Mielului Sau. De aceea, puneti-le tot felul de PIEDICI, STANJENINDU-I cu ajutorul sugestiilor ascunse de la STAREA de spirit RELIGIOASA constienta.
Dar in prezenta SAVANTILOR, a celor MORTI spiritualiceste si a necredinciosilor nu produceti nici un FEL de fenomene, ca sa nu urmeze o reactie inversa. Deja aceste asteptari in fata MASUTELOR si metodele RITUALE creeaza o atmosfera propice NOUA si potrivnica Luminatului Miel si BISERICII Sale, care ne SACAIE prin PURITATEA si SFINTENIA SLUJBELOR sale spre LAUDA Ziditorului.“
„Asadar, sa stiti ca adunarile MISTICE, sub denumirea de SEDINTE SPIRITISTE reprezinta CAMPUL vostru de activitate, iar voi trebuie sa fiti in PRIMELE randuri. Retragerea este permisa numai in situatii extreme, cum ar fi interventia LUMINATILOR STRATEGI, ingeri sau Sfinti Cuviosi RAPOSATI – servii Mielului si PAZITORII sufletelor credinciosilor… In astfel de cazuri dati-va cu repeziciune indarat, dar nu va intimidati de esecuri minore; daca unu sau doi vor parasi sedintele, nu-i nici o paguba, oricum ii veti avea pe ceilalti.
Esentialul e sa va SILITI din rasputeri sa INTRATI in relatii amicale cu participantii SEDINTELOR, aparand in grupuri, ispitindu-i, trezindu-le INTERESUL si CURIOZITATEA. Atingeti mainile si trupurile mediumilor si celorlalti participanti, amestecand treptat materia subtila a invelisului vostru intunecat cu fibrele lor nervoase si astfel, ceea ce nu veti REUSI prin SUGESTIE, veti REUSI prin POLARIZARE, prin transferul inclinatiilor voastre volitive… Asa ca ei nu vor mai cauta FERICIRE si LINISTE SUFLETEASCA in reuniunea cu Dumnezeu. in rugaciuni si credinta, ci in contactul cu noi, in receptarea meselor SCRISE si MIRACOLELOR NOASTRE, primindu-le ca pe niste revelatii SUPERIOARE si afland in ele satisfacerea SETEI de a patrunde in TAINELE EZOTERICE. Atunci cand sedintele de spiritism vor inlocui Biserica Mielului, inseamna ca ne-am atins TELUL!(74)
Pe parcursul sedintelor surprindeti si derutati asistenta prin diverse ciudatenii: miscati scaunele si alte obiecte, produceti ciocanituri, cantati la instrumente si sunati, dictati mesaje, ridicati obiecte in vazduh, pana cand veti ACUMULA de la mediumi si ceilalti participanti ENERGIA si SUBSTANTA necesara INVELISULUI vostru, si atunci, MATERIALIZATI-VA si aratati-va intr-un corp vizibil, prezentandu-va sub numele unor persoane decedate si ASCUNZANDU-VA sub INFATISAREA lor.
Prin intermediul acestor materializari temporare, in care spiritele nu pot ramanea mult timp, riscand de a-l ucide pe medium, vom pregati prin AMESTECUL cu oamenii intruchiparea si nasterea din femeie a odraslei noastre, numit ANTIHRIST de catre Apostolii Mielului. El va concentra in sine intreaga stiinta umana, abil rasturnata cu fundu-n sus de catre noi, cunoasterea tuturor miracolelor atotputernicei noastre magii si procedeele invierii mortilor[21]. Si, intrucat SAVANTII NOSTRI vor raspandi catre acea VREME „noua invatatura“, cum ca Dumnezeu nu exista, fiind doar o reprezentare a omului despre sine insusi, oamenii il vor primi pe FIUL nostru(ANTIHRIST), din cauza puterniciei si fortei miracolelor sale, ca pe Fiul lui Dumnezeu, fiindca el ii va indemna pe oameni prin discursuri, declaratii si prin puterea sugestiei la DISTRIBUIREA pamantului, averilor si comorilor, ca TOTI sa fie INDESTULATI.
Si atunci societatea umana nu se va mai numi Biserica a lui Hristos, ci UNIUNE SOCIAL-DEMOCRATICA, bazata pe ANARHIA totala, si supusa nevazut si in secret noua.
Astfel, de partea noastra vor trece si cei alesi, iar daca va ramane acolo o mica turma de credinciosi, IMPRASTIATA pe fata pamantului, aceasta nu mai are pentru noi nici o importanta. Asa, in ALIANTA cu oamenii, vom porni la ultima si decisiva BATALIE impotriva Mielului – Fiului Celui Preavesnic, si vom INSTALA pe pamant IMPERIUL nostru…
Chiar daca aceasta ULTIMA OFENSIVA nu ne va aduce IZBANDA, in cel mai rau caz ne raman ALIATII nostri, pe care ii vom retine pentru noi dupa retragerea in intunericul cel mai din afara,ca sa nu ramanem acolo fara ocupatie si autoritate asupra celor care, fara indoiala, datorita insusirii naturii umane, vor incepe sa se chinuie si se lamenteze jalnic dupa trecutul fara putinta de intoarcere…“
„- Auzi tu, legiune a sarpelui negru?! Auziti voi, slujitorii si sclavii mei fideli?! Acesta este ultimul meu cuvant! Inteles-ati voi totul?“ – racni Lucifer cu o voce salbatica si turbata.
Si iadul a rasunat de strigatele frenetice si stridente: „Ura!! Ura!!“ Iar Lucifer, lungindu-se intr-o poza dizgratioasa, un monstru hidos si diform, intrecand orice inchipuire, isi ridica sus pumnul sau muschiulos si paros, ranjindu-si dintii de otel si amenintand spatiul. in aceeasi clipa, cu iuteala fulgerului, se pravali impreuna cu legiunile sale, in sfera sa – in prapastia valvaitoare, in fundul iadului.
Pentru ca soarele rasarea pe pamant ca si mai inainte, florile isi inaltau catre ceruri rugile inmiresmate Creatorului si ingerii plangeau in jurul Tronului Sau asupra sortii omenirii apostate a ultimelor zile.
SFARSIT
† † †
Note adaugate in textul viziunii „Marsului distrugatorului“
(1) Ca la orice vedenie, se pune problema veridicitatii ei. Din felul descrierii celor petrecute se intelege ca a fost reala: lumea duhurilor este diferita de cea trupeasca, este mai reala, neobisnuita oamenilor; desi mintea se afla in stare de veghe, totul pare a fi un vis, o desprindere de realitate (cea obisnuita, materiala, a simturilor). Toate acestea nu pot fi intuite si masluite cu o asemenea usurinta fara a fi traite, pentru ca nu-s din lumea aceasta, sunt de neajuns si de neimaginat. Vedenia de fata prezinta aceste caracteristici. Desigur, trebuie sa tinem seama ca se prezinta lucruri ale intunericului si nu trebuie sa asteptam prea multe de la ea.
(2) Nu orgoliul si trufia au dus la descrierea celor vazute, ci imboldul pasnic si puternic al Acelei Puteri Care i-a descoperit totul, care a biruit dorinta sa de a ramane in umbra, necunoscut.
(3) Se stie ca iadul se afla in interiorul pamantului. O dovedire a acestui lucru se gaseste pe larg la Sfantul Ignatie Briancianinov, Cuvant despre moarte. Ne limitam aici doar la o dovada scripturistica, anume pogorarea la iad a Mantuitorului timp de trei zile, despre care spune: „precum a fost Iona in pantecele chitului trei zile si trei nopti, asa va fi si Fiul Omului in inima pamantului trei zile si trei nopti“ (Matei 12;40).
(4) Acestea sunt realitati duhovnicesti, desi ale intunericului, descrise in cuvinte, dupa felul de a gandi al nostru. Trebuie remarcat ca noi nu suntem obisnuiti cu realitatea duhovniceasca, nevazuta, dar ea este cea mai pregnanta. Chiar daca ni se pare noua ca nu exista, realitatea duhovniceasca nu lipseste din lumea noastra, ba chiar este foarte clara, trebuie doar sa ai ochii deschisi sa o vezi. Viata trupeasca, senzoriala, vazuta, nu e lipsita de aspectul nevazut. Acolo unde lipseste dragostea, linistea, pacea, blandetea – sustinute de Dumnezeu si ingerii Lui, este prezenta impietrirea inimii, fantezia intunecata a mintii, care se manifesta prin ura, dispret, invidie, desfranare, glume proaste, dezgust, deznadejde… Iar in spatele acestora din urma sunt demonii, cu toata rautatea si perfidia lor.
(5) Rautatea si marsavia nu doar fac rau, dar si macina fiinta celui ce le poarta in suflet si pe a celor cu care intra in contact, provocand dureri de cap si o stare de ameteala si de indispozitie grozava. S-a auzit de unii (oameni duhovnicesti sau nu) care au descris ce au simtit cand au vazut aratari dracesti: groaza fara margini, pielea se face ca de gaina, un strigat de spaima izbucneste din piept de parca s-ar face gura pana la urechi.
Pentru a intelege mai bine acestea se poate face o analogie intre oamenii rai si demoni, „ingerul este o fiinta spirituala, vesnic miscatoare, libera, necorporala. (…) Se spune ca este netrupesc si imaterial in raport cu noi. (…) Demonii, cu toate ca erau de aceeasi natura cu ingerii, totusi au devenit rai. Ei se schimba si iau forma pe care o vor dupa fantezia lor“ (Sf. Ioan Damaschin). Fiind duhuri, sunt circumscrisi, asemenea sufletului omenesc, doar ca umbla in sfera nevazuta a lumii, a realitatii inconjuratoare. Daca despre oameni Sf. Siluan Athonitul spune: „Cine poarta in sine pacea Duhului Sfant, acela revarsa aceasta pace asupra celorlalti si cine poarta in el duhul raului, acela revarsa acest rau si asupra celorlalti“, cu cat mai mult revarsa raul demonii, care actioneaza in chip nevazut si au o rautate nemasurata, coplesitoare si bine directionata. Trebuie precizat ca fiecare om are vointa libera sa primeasca duhul bun sau rau dupa cum vrea, sau sa-l respinga dupa cum simte scarba de unul sau de altul, conform cu dispozitia sa launtrica.
(6) Dumnezeu este nevazut, Putere necreata atotputernica, ocrotitoare, de viata datatoare. Cei ce dobandesc o partasie trainica cu Dumnezeu pot face astfel de afirmatii: „Sufletul care s-a predat cu smerenie voii lui Dumnezeu il vede nevazut in fiecare secunda, dar nu poate talcui aceasta nici macar pentru el insusi.“ (Sf. Siluan Athonitul)
(7) Singura putere adevarata, care poate birui raul, este harul lui Dumnezeu. Fara el, numai prin puterea omeneasca, pieirea este de neocolit. Dar omul credincios lui Dumnezeu este mai tare decat toata puterea vrajmasului. „Prin el insusi omul este firav ca o floare a campului: toti o iubesc si toti o calca in picioare“ (Sf. Siluan Athonitul). De aceea si trebuie cautat cu tot dinadinsul sa dobandim in noi insine puterea sfintitoare si de viata datatoare a harului Duhului lui Hristos si sa nu ne multumim doar cu credinta de suprafata, mai ales in vremurile acestea, despre care Cuviosul Paisie Aghioritul a spus: „Cei care nu vor avea intentie buna, care nu vor fi luminati, se vor insela in anii apostaziei. Pentru ca cel ce nu are harul dumnezeiesc nu are claritate duhovniceasca, si este asemeni diavolului.“
(8) Din pacate nu se cunoaste nimic despre autor, lucru ce ar putea aduce o lumina in plus in intelegerea lucrurilor. Cei ce cunosc ceva sunt bineveniti sa ne comunice.
(9) Gandul este arma cea mai tare in razboiul duhovnicesc, atat gandul cel rau pentru pierzare, cat si cel bun pentru mantuire. Gandul imbraca pe om cu un anumit duh, il predispune spre fapte de un anumit fel, ii atrage mintea si atentia intr-o anume directie. „Lumea se influenteaza repede si spre bine, si spre rau. Spre rau se influenteaza mai usor, pentru ca acolo ajuta si diavolul“ (Cuv. Paisie Aghioritul). Duhul Sfant si ingerii influenteaza delicat, in timp ce diavolul da buzna, este obraznic si insistent. „O alta caracteristica a diavolului e ca este cel mai mare pisalog pe capul omului, obsedand mintea chiar si in vis cu invataturile lui“ (Pr. Arsenie Boca, Margaritare duhovnicesti, p. 146). De aceea insista Sfintii Parinti ai Ortodoxiei sa nu ne culcam seara fara sa facem rugaciuni de multumire si de cerere catre Dumnezeu, pentru a ne ocroti mintea si somnul de atacurile diavolesti obsesive asupra gandurilor si viselor noastre.
(10) Despre dezlegarea puterilor intunericului la sfarsitul lumii se vorbeste clar in Apocalipsa Sfantului Ioan: „Si am vazut un inger din cer avand cheia adancului si un lant mare in mana lui. Si a prins pe drac, pe sarpele cel vechi, care este diavolul si satana si l-a legat pe mii de ani si l-a aruncat in adanc si l-a inchis si a pecetluit deasupra lui ca sa nu mai amageasca neamurile pana se vor sfarsi miile de ani; si dupa acestea trebuie ca el sa fie dezlegat putina vreme“ (Apoc. 20, 1-3).
(11) Iata cum pot fi izgoniti cu adevarat demonii: prin smerenie, prin dragoste, prin alipirea de Hristos, nu prin lupta cu ei. „Nu dati loc diavolului“ (Ef. 4, 27). „Stati impotriva diavolului si va fugi de la voi. Apropiati-va de Dumnezeu si Se va apropia de voi“ (Iac. 4, 6-7). Elocventa este si intamplarea aceasta din Pateric: „Un batran petrecea intr-o capiste de idoli si, venind dracii, ii ziceau: „- Du-te din locul nostru!“ Iar el le-a zis: „- Voi nu aveti loc.“ Si au inceput ei sa imprastie toate smicelele de finic ale batranului. Batranul sta si le aduna. Apoi dracul, apucandu-l de mana, 1-a tras afara. Ajungand batranul la usa, cu cealalta mana tinea usa strigand: „- Iisuse, ajuta-mi!“ Si indata a fugit dracul, lasandu-l, iar batranul a inceput a plange. Si i-a venit lui glas de sus, zicand: „- De ce plangi?“ Raspuns-a batranul: „- Fiindca indraznesc ei sa-l apuce pe om si sa faca asa.“ Glasul iarasi i-a zis: „- Tu te-ai lenevit; caci cand M-ai cautat, ai vazut cum M-am aflat langa tine indata.“ Si, multumind batranul, se tinea de lucrarea cea dupa Dumnezeu“ (Pateric XXII, 14).
(12) Aici se vadeste deznadejdea, nebunia si impietrirea diavolului. De s-ar pocai, de s-ar intoarce, Dumnezeu l-ar primi, insa mandria este un intuneric si un lant de nedesfacut, care nu lasa loc smereniei si ostenelii. De mandria aceasta s-au molipsit si multi oameni, care nu vor sa se sileasca sa lucreze in sufletul lor, ci se multumesc in mod constient cu starea lor de decadere.
(13) Cu adevarat nebuneasca vointa, constienta de neputinta sa, de minciuna proprie si de nesocotinta ei, care, totusi, staruie in rautate. In nebunia lui, Lucifer refuza sa gandeasca ca va fi infrant, nu accepta sfarsitul sau ci nebuneste inventeaza strategii noi de lupta pentru a distruge omul, intreaga omenire, intregul pamant, toate create de Puterea Divina pe care o respinge.
(14) Este vorba de cultura a 7500 de ani de experienta a rautatii, si a rezultat din cultul adus demonilor. Aceasta este izvorul culturii moderne.
(15) Iata ce stim despre „flancul drept“ de la Sfantul Maxim Marturisitorul, Intrebari si raspunsuri, „intrebarea 21. (…) dracii dau navala asupra noastra de dinainte, cand ne vrajesc prin infatisarile materiei; de dinapoi, cand starnesc amintirea pacatului prin gandurile ce le-am avut mai demult; de la stanga cand tulbura sufletul prin patimile trupesti si neinfranate; si de la dreapta, cand dau navala asupra sufletului prin mandrie si slava desarta“, pentru ca necredinta vine din increderea in sine, fiica a mandriei. „Trei sunt pricinile gandurilor celor de hula: neluarea aminte, mandria si zavistia dracilor“ (Filocalia de la Prodromu, tom 2, pag. 545).
(16) Cea mai grea lupta pe care o poate da omul este cea cu necredinta si cu hula. Pe toate celelalte ganduri ale rautatii le poate birui prin lucrarea vreunei fapte bune. Pe acestea doua, insa, numai mila Domnului le departeaza de la cei ce Il cauta pe El intru adevar, cu toata inima. Credinta este temeiul tuturor faptelor bune, iar fara ea viata omului nu are rost pe pamant. Credinta vede dincolo de viata aceasta cealalta viata, cea viitoare, nevazuta pentru care il si pregateste pe om. Atunci cand omul cade in inselare si-si pierde credinta in viata vesnica, lumea vazuta si trecatoare devine pentru el totul, incat drept scop al vietii isi alege nemernicia placerilor golase si aducatoare de moarte. In acest caz faradelegea, interesul pamantesc, invartosarea sufletului, netrebnicirea cu desfatarile si uraciunile acestei lumi lucreaza in voie; si nici nu vor sa mai auda de puterea lui Dumnezeu care lucreaza doar prin credinta asupra omului si-l umple de tot binele, de dragoste, curatie, de blandete si fericire. Fara credinta lui Dumnezeu societatea se naruie, raul nu cunoaste opreliste.
(16.a) Fiind hirotonit preot si primind ascultarea de duhovnic, parintele Arsenie Boca le spunea deseori oamenilor la spovedanie pacatele lor nemarturisite (pe care ei le ascundeau sau le uitasera), si numai pe unii ii impartasea cu Sfintele Taine. Avea parintele darul de la Dumnezeu de a vedea starea launtrica sufleteasca a omului, caci le spunea oamenilor cele ce au facut in viata si cele ce li se vor intampla.
Vazand insa parintele ca multi dintre cei pe care ii spovedea nu-si schimbau purtarile lor, ci continuau cu poftele si pacatele, covarsit de grija datoriei sale preotesti, stiindu-se chezas pentru sufletele lor, s-a rugat lui Dumnezeu sa-i descopere care este pricina pentru care oamenii nu se lasa de pacate.
Si intr-o zi, stand pe o banca in gradina manastirii si privind spre munte, numai ce vede ca apare in varful muntelui un nor mare, negru si intunecat, iar din el se auzea multa galagie si zarva mare. Privind cu mare atentie, observa ca deodata norul se desparte in doua parti iar in mijlocul norului pe munte vede un scaun imparatesc inconjurat de flacari de foc si pe satana pe scaun, inconjurat de toata ceata draceasca, zicand cu glas tare catre draci:
– Care dintre voi este asa de iscusit sa gaseasca un viclesug si sa-l soptiti in mintea oamenilor ca sa-i tragem de partea noastra si sa castigam suflete mai multe, sa facem o imparatie mai mare ca a lui Dumnezeu, ca putin timp mai este.
Atunci se infatiseaza un drac si se inchina pana la pamant lui Scaraoschi, si-i zice:
– Intunecimea voastra, am gasit de cuviinta sa soptim in mintea oamenilor ca nu este Dumnezeu.
Dar satana ii zice: – Nu e prea bun viclesugul tau, ca nu putem castiga prea multi cu el, sa vina altul.
Si vine al doilea si zice:
– Intunecimea voastra, sa-i lasam sa creada ca este Dumnezeu, dar nu este rai si iad si ca viata aceasta este numai pana la mormant.
Satana, chibzuind, ii zise:
– Nici cu acest viclesug nu putem castiga prea multi, caci Hristos cand S-a inaltat la cer a zis ucenicilor: „In casa Tatalui Meu multe locasuri sunt (…) Ma duc sa va gatesc loc, ca unde sunt Eu sa fiti si voi“ (Ioan 14, 2-3) si sunt destui mai rasariti la minte printre oameni care stiu ca exista Dumnezeu si ca El le va da rasplata dupa fapte. Sa vina altul.
Si vine al treilea si zice, inchinandu-se pana la pamant:
– Intunecimea voastra, eu zic mai bine sa-i laudam pe oameni pentru credinta lor in Dumnezeu, in rai si iad, in judecata de apoi, dar totodata, fara odihna sa le soptim de mii de ori: „Nu va grabiti cu pocainta adevarata, lasati-o mai la batranete caci moartea e departe si mai petreceti, gustati dulceata vietii, faceti-va toate poftele, mai e vreme destula!“ Si vrajiti de soapta noastra ademenitoare nici nu vor observa trecerea vremii. Moartea venind pe neasteptate ii va gasi desigur total nepregatiti si-atunci ei sunt ai nostri.
Abia acum satana isi stramba chipul intr-un ranjet de bucurie diavoleasca si cu infrigurarea grabei le zise:
– Mergeti si asa sa faceti!
Deci numai de forma si de ochii lumii isi indeplineau acei oameni datoriile crestinesti, in timp ce vrajiti de soapta ademenitoare a viclenilor draci nu-si schimbau purtarile si continuau cu poftele si pacatele, lasand sfaturile parintelui si adevarata pocainta pentru la batranete.
(17) Totusi, vedem ca astazi trupul este mai rasfatat prin patimi ca oricand. Deci nu a fost lasat in pace, dar atacul diavolilor a pornit spre trup pe alta directie: de la minte si de la cugetare la trup, nu invers. O data stricata mintea, omul nu se mai poate pocai de faptele sale stricate, pieirea si afundarea in nelegiuiri este fara de ridicare. „in mintea stramba toate se stramba“ (Pr. Arsenie Boca). Daca mintea ar fi intreaga, adica fara germenele necredintei, al apostaziei, al progresismului, modernismului si umanismului, usor s-ar pocai si s-ar indrepta, reluandu-si rolul de imparat peste simturi.
(18) „Este in noi un razboi al mintii, mai cumplit decat cel vazut. Lucratorul evlaviei trebuie sa alerge si sa urmareasca cu mintea tinta de a aduna desavarsit in vistieria inimii pomenirea lui Dumnezeu ca pe un margaritar sau ca pe o piatra pretioasa. Trebuie sa lepadam toate, sa dispretuim si trupul, si insasi viata de acum ca sa dobandim in inima numai pe Dumnezeu. Caci ajunge, a spus dumnezeiescul Gura de Aur, vederea lui Dumnezeu cu mintea, ca sa piarda pe toti cei vicleni“ (Filotei Sinaitul, Capete despre trezvie, 1). Pana nu constientizam aceasta lupta ascunsa din noi, diavolii actioneaza in voie.
(19) „Vai de cei ce zic raului bine si binelui rau; care numesc lumina intuneric si intunericul lumina; care socotesc amarul dulce si dulcele amar!“ (Is. 5, 20). Vai de cei ce socotesc buna desfatarea pamanteasca si rea nevointa pentru viata cea vesnica. Vai de cei ce socotesc un afront lepadarea de cele lumesti si binefacere comoditatea trupeasca. Vai de cei ce nu renunta la bunurile pamantesti pentru a pazi dreptatea si mila.
(20) „Sa nu ascunzi gandurile tale, deoarece inlauntrul lor se afla ascunsa viclenia diavolului, care dispare atunci cand sunt spuse.“ (Gheron Iosif)
(21) Sarpele negru este gandul intunecat, rau, insinuos, care lucreaza si in diavolul insusi, precum s-a vazut mai inainte.
(22) Aceasta putere a sugestiei este ideologia odioasa strecurata subtil printre gandurile celor mai puternici si trufasi intelectuali, utopia, prejudecata, ideile ce ratacesc de la Adevar si pierd sufletul, idei adoptate de buna voie de oamenii superficiali si mandri care primesc fara vigilenta toate gandurile ce li se strecoara cu insistenta in minte. In ultimele doua veacuri, XIX si XX, omul european, omul asa-zisei civilizatii, a crezut si a nadajduit cu mult mai mult in orice ideologie a bantuit de la un cap la altul al Europei decat in Evanghelie si rezultatul este nebunia lumii inconjuratoare, lipsa de sens a realitatii prezente, iadul pamantesc contemporan. Stiinta de astazi ca si speculatia interpretarii datelor stiintei in filozofie se bazeaza, din pacate, pe intuitie si inspiratia ratiunii, usor bantuite de sugestiile demonice.
(23) Oamenii vor accepta sugestiile mintale demonice ca pe propriile lor ganduri. Aceasta realitate dureroasa li se intampla si celor credinciosi, care cunosc razboiul diavolului. Ce sa mai vorbim de atei, oameni de stiinta chiar, care nu cred in existenta duhurilor rele si, deci, le ignora?
(24) „Grija imprastie gandurile si nu le lasa sa se adune nici macar asupra lucrului care se face… Asteptati reusita de la Dumnezeu.“ (Sf. Teofan Zavoratul). „Abtine-te de la multe treburi si nu pacatui deloc; ca cei ce fac multe pacatuiesc si mult“ (Herma, Pastorul).
(25) Abundenta si felul luxos si artificial de trai imbata mintea, dar si sileste pe oameni prin imprejurari, prin nevoile de fiecare zi, sa intre in comoditatea si in dezmierdarea societatii. De aici, mintea, dominata de placerile simturilor, nu mai poate nazui la altceva, ajunge ca omul beat care nu e in stare sa priceapa normalul.
(26) Acesta este „iluminismul“: lipsa lui Dumnezeu de la sufletul omului; Dumnezeu este inlocuit de falsa lumina, adica de „intunericul“ mintii omului.
(27) „Bunatatea este lumina de minte inteleasa; asemenea si rautatea este intuneric de minte inteles (inteligibil)“. (Sfantul Ioan Damaschin, Dogmatica, cap. 18).
(28) In asa masura va fi inselarea, incat infumurarea vietii trupesti va crede ca nu exista nimic mai bun decat pe lumea asta. Ameteala patimilor va trece drept desfatare buna. Cand inima se umple de desertaciunile patimilor nu mai poate cugeta la fericirea curata a imparatiei lui Dumnezeu pentru crestin, este limpede cine se va afla de-a dreapta ori de-a stanga Domnului la judecata. Pentru omul european contemporan aceste repere au pierit cu desavarsire.
(29) Felul cum se manifesta demonii din oamenii indraciti, prin izbucniri de urlete dementiale, duce cu mintea la comportamentul tinerilor si oamenilor patimasi. Oare strigatele de ovationare fara de sens ale comunistilor si hitleristilor cine le-a inspirat? Sau urletele tinerilor din barbarele discoteci sau de la grotestile concerte rock din zilele noastre?
(30) Desi pare ca are mare putere, diavolul este de fapt neputincios. Daca ar fi avut putere ar fi zidit, n-ar fi distrus. Diavolul nu are decat putere de distrugere, iar daca n-ar gasi pe pamant oameni care sa i se inchine si sa-i slujeasca, n-ar avea nici o putere. Daca e sa comparam efectele distrugatoare ale politicii internationale cu planurile distrugatoare ale lui Lucifer, sesizam ca sub puterea lui Lucifer lucreaza si Organizatia Natiunilor Unite, in ambele cazuri urmarindu-se Guvernarea asupra intregii Omeniri.
(31) Comoditatea lumeasca pare buna la inceput, dar la cate neputinte si boli nu duce? „implinind dorintele lumesti ale inimii nu vine bucuria, ci stresul. Bucuria lumeasca aduce stresul si la oamenii duhovnicesti. Bucuria lumeasca nu este permanenta, nu este bucurie adevarata, ci este o bucurie temporara, a acelei clipe. Iar cu bucuriile lumesti nu se umple sufletul omului. Ci mai degraba sunt balast.“ „In cele din urma, oamenii sunt chinuiti si de bogatie, pentru ca bunurile lumesti nu-i implinesc: sufera un chin indoit. Cunosc oameni bogati care au de toate si nu au copii si se chinuiesc. Se plictisesc de somn, se plictisesc de plimbari, sunt chinuiti de toate.“ „Daca femeile ce au trait in Farasa ar fi vazut luxul care exista azi, chiar si in manastiri, ar fi zis: „Va arunca foc Dumnezeu sa ne arda.“ In Farasa, daca exista o singura masina de cusut. Coseau inca si hainele barbatilor lor si acestea erau mai comode ca cele de azi; si ciorapii ii impleteau la mana. Aveau gust, har, si le mai ramanea si timp, fiindca pentru ele toate erau simple.“ (Cuviosul Paisie Aghioritul).
(32) Adica Evanghelia Mantuitorului.
(33) „Pastoriti turma lui Dumnezeu cea dintre voi, veghind, nu de nevoie, ci de bunavoie; nici pentru castig urat, ci cu osardie, nici ca stapanind peste cei alesi, ci exemple turmei facandu-va“ (I Petru 5, 2-3). Cei care trec peste aceste sfaturi ale Sfantului Apostol Petru, cel pe care Si-a intemeiat Hristos Biserica Sa, cad in toate capcanele demonilor… Pastorii cei rai, lupi imbracati in blana de oaie, duc cu perfidie un mare razboi subteran pentru a compromite Biserica lui Hristos, transformand misiunea ce o au din una duhovniceasca, de pastorire si slujire, intr-una lumeasca, de stapanire si castig, pe deasupra raspandind si o invatatura confuza si falsa, eretica, ecumenista.
Atat in comunism cat mai ales acum, in era ecumenismului globalist si al noii „biserici mondiale“ care n-are nimic comun cu Crestinismul, efortul depus este spre convertirea omenirii, chiar si a credinciosilor, la pan-erezia ecumenista, departe de Biserica lui Hristos; aceasta e o noua viclenie spre indepartarea de Unicul Dumnezeu in Sfanta Treime. Daca cei ce ravnesc mantuirea ar fi constienti de acest complot si s-ar dezice de falsii pastori, Biserica ar ramane curata, altfel pastorii mincinosi o vor acapara cu totul. Totusi cei ce cauta mantuirea afla mantuirea.
(34) Nici nu se putea altfel decat treptat. Nimeni nu accepta dintr-o data raul, ci il respinge, dar obisnuinta treptata cu raul il face posibil sau chiar firesc, cum vedem azi. Dar „cand vede pacatosul ca toti ii urasc faptele si se departeaza de el ca de un mare rau, atunci ceea ce a facut nu mai face“ ne arata Sfantul Ioan Gura de Aur calea de izolare si inlaturare a raului.
(35) Se refera la biserica catolica si Inchizitie.
(36) Este si situatia de calvar a Rusiei, de la inceputul secolului XX (1900-l917), cand Biserica si institutia statului tarist reprezentau un tot, dupa modelul bizantin, din care lipseau credinta si evlavia. Preotii devenisera, in marea lor majoritate, nu niste slujitori ai celui Prea-Inalt, ci niste functionari. Pentru aceea au fost implicati intr-o serie deactiuni catastrofale, cum ar fi crestinarea Chinei si a Japoniei in ritmul bubuiturilor de tun ale armatei tarului. Din aceste actiuni nu si-au revenit nici dupa revolutia bolsevica, atunci cand multi clerici au intrat de buna voie in „Biserica Vie“, institutie falsa a statului ateu, fugind de fratii lor dreptmaritori crestini care au patimit pentru Hristos de la bolsevici.
Dupa 1948 aproape aceeasi atmosfera a fost si in Romania, multi preoti devenind slujbasi fideli ai statului ateu si ai institutiilor sale, nu slujitori ai Domnului, pregatind Apostazia Generala pe care o simtim apropiindu-se cu pasi repezi si perfizi. Dupa „eliberarea“ anilor 1990, multi clerici devin, de buna voie sau mai degraba din frica de a nu-si pierde putinele privilegii, propovaduitori ai noilor mentalitati consumiste si ecumeniste. Lor li se potriveste cuvantul Sfantului Pavel catre ucenicul sau, Timotei: „Si aceasta sa stii, ca in zilele cele de apoi vor veni vremi cumplite. Ca vor fi oamenii iubitori de sine, iubitori de argint, mareti trufasi, hulitori, de parinti neascultatori, nemultumitori, necurati. Fara de dragoste, neprimitori de pace, clevetitori, neinfranati, neiubitori de bine, vanzatori, obraznici, ingamfati, iubitori de desfatari mai mult decat iubitori de Dumnezeu. Avand chipul bunei credinte (crestinatatii), iar puterea ei tagaduind; si de acestia te fereste“ (2 Timotei 3, 1-5).
(37) Acesta este adevaratul rost al stiintei de a-L revela omenirii pe Dumnezeu din Creatia Sa, pentru ca intreaga omenire sa se prosterne cu evlavie si mare dragoste inaintea desavarsirii Celui Prea Sfant.
(38) Atunci cand stiinta conlucreaza cu credinta nici o dovada nu ramane in favoarea minciunii, ci Adevarul se descopera in toata evidenta sa. Parintele Damaschin arata folosul corectitudinii afirmatiilor stiintifice si neadevarul dovezilor evolutioniste, „eliberandu-i pe crestini de teama ca evolutia este un fapt stiintific confirmat, ii face sa se simta mai liberi, sa creada ca niste crestini. (…)“ (Cartea facerii crearea lumii si omul inceputurilor, p.408). Dovezile stiintifice corecte referitoare la ideea de creatie a lumii intaresc si fac mai naturala credinta crestina ortodoxa.
(39) Vai de oamenii care primesc aceasta sugestie mincinoasa si neaga existenta sufletului. In toate veacurile au existat Sfinti care au vazut si vad cu ochii duhovnicesti sufletul, cum imbraca de jur imprejur trupul omului in culori deosebit de frumoase si luminoase sau in culori intunecate, dupa cum este curatia sau necuratia omului… Pentru vremea noastra amintim de parintele Porfirie Bairaktaris al grecilor, (n.1906-†1991), care se minuna cum de sustin psihologii ca nu exista suflet, cand el il vede la fiecare om.
(40) Revelator pentru sustinerea celor spuse de Lucifer in aceasta vedenie: „Marsul distrugatorului“, este urmatorul dialog intre un preot si duhul vrajmas dintr-un indracit pe nume Carl, dialog prezentat de ieromonahul Damaschin inCartea facerii crearea lumii si omul inceputurilor, la pagina 402 – 403:
„- Unde il conduceai pe Carl?
– La cunoasterea universului. Cuvintele ies printre dintii strans inclestati ai lui Carl.
– Ce fel de cunoastere?
La inceput nu vine nici un raspuns. Apoi incet si poticnit apar cuvintele: „Cunoasterea ca oamenii sunt doar o parte din univers.“
– Ce vrea sa spuna numai o „parte“?
– Ei sunt parti dintr-o fiinta fizica mai mare.
– Ce fiinta?
– Universul.
– Universul materiei?
– Da.
– Si al fortelor psihice?
– Da.
– Si ca acesta a fost creatorul oamenilor?
– Da.
– Un creator personal?
– Nu.
– Un creator fizic?
– Iarasi da.
– Un creator psiho – fizic?
– Da. Da, intr-adevar.
– De ce l-ai indrumat pe Carl pe aceasta cale?
– Ca si el sa indrume pe altii.
– De ce sa-i indrume pe aceasta cale?
– Fiindca apoi apartin Imparatiei.
– De ce apartin Imparatiei?
– De ce, preotule? De ce? … DE CE? Fiindca noi uram pe Cel din Urma. Noi uram. Uram. Uram. Uram pe cei manjiti cu sangele Lui. Uram si-i dispretuim pe cei ce urmeaza Lui. Vrem sa abatem pe toti de la El si-i vrem pe toti in imparatia (iadul) unde El nu-i poate ajunge. Unde nu pot merge cu El…“ (Cartea facerii, crearea lumii si omul inceputurilor, ed. Sophia, Buc. 2006[22] , p.402-403). Se vede din dialog ca demonul nici nu indrazneste sa pomeneasca numele Mantuitorului Hristos, ci Il numeste cu ura: „Cel din urma“.
(41) Cu invatatura pervertita a savantilor si cu preotii fabricati de satan, acesta, impreuna cu slugile lui, a distrus credinta in Dumnezeu a multora, fragmentand si intunecand mintea, facandu-i pe oameni sa creada minciuni ordinare, ca nu exista suflet, ca nu exista Dumnezeu, ca nu exista diavol. Acum continua cu distrugerea constiintei, „a glasului ei sacaitor, a vesnicelor si perseverentelor ei atentionari“, folosindu-se de „impresii surprinzatoare, atragatoare, captivante“, pe care le arunca asupra omului intr-o „succesiune febrila, fara preget“. Prin aceste impresii care curg necontenit intr-o goana nebuna, sufletul este tinut captiv.
(42) Mare asemanare cu o fraza din lucrarea – „Protocolul de la Toronto – 6.6.6. – Complotul organizatiei Natiunilor Unite pentru instaurarea noii ordini mondiale“ a ziaristului canadian Serge Monaste, aparuta la ed. Samizdat in 1995. De la pag. 40, paragraf 26, citam cuvintele politicienilor care guverneaza lumea din umbra: „Cine va putea sa ne banuiasca? Cine va putea sa aiba vreo suspiciune cu privire la mijloacele folosite? Aceia care vor indrazni sa se ridice impotriva noastra, difuzand informatii privitoare la existenta si la continutul „conspiratiei noastre“, vor deveni suspecti in ochii autoritatilor si ai populatiilor din natiunile lor. Gratie dezinformarii, minciunii, ipocriziei si individualismului pe care le vom fi creat in sanul populatiilor natiunilor-state, omul va fi devenit un dusman al omului. Astfel, acesti „indivizi independenti“ care sunt cu atat mai periculosi pentru noi tocmai din cauza libertatii lor, vor fi considerati de ceilalti ca fiind inamici, nu eliberatori.“ Acesti „indivizi independenti“ nu sunt altii decat oamenii constienti care depisteaza tot complotul realizat de puternicii lumii acesteia in comuniune cu diavolul si, dupa cum vedem, pentru libertatea lor adevarata sunt considerati periculosi de catre uneltitori.
Frica pe care conspiratorii cauta sa o instaureze asupra omenirii nu are nici un alt scop decat acela de a ne paraliza si a ne aduce la discretia lor.
(43) „Bunul Dumnezeu a dat primilor ziditi constiinta, prima lege dumnezeiasca. A incrustat-o adanc in inimile lor si de atunci, fiecare om o mosteneste de la parintii lui si, atunci cand el nu actioneaza corect, ea lucreaza inlauntrul lui, il mustra si il povatuieste la pocainta, insa trebuie ca omul sa faca o lucrare duhovniceasca corecta, si sa-si cerceteze constiinta sa, astfel ca intotdeauna sa poata auzi glasul ei“ (Cuviosul Paisie Aghioritul). Trebuie remarcat ca mustrarile acestea sunt necontenite, nu se opresc si sunt marturii vii ale vesniciei sufletului nostru.
(44) Prin acest iures de impresii urmareste zapacirea mintii si orbirea constiintei.
(45) Descoperim aici politica de urbanizare aplicata pe plan mondial, in toate statele lumii.
(46) „NU MAI EXISTA ARTA INSPIRATA, aceasta se afla in stampe, fotografii, oleografii, in reproducerile mecanice, rapide, a pozelor nenumarate… (Picasso!!!) Masini de scris, de tiparit, de cusut, de semanat, de treierat, de macinat, de copt paine, de jocuri, de cantat, de vorbit, cinematografe…, masini…, masini…, masini…, masini si iar masini…“ ne spune Lucifer in marsul sau distrugator. Iar Protocolul de la Toronto in Documentul Aurora rosie la pag. 34 spune: „Prin aceasta „economie independenta“, neavand alte legi decat legile noastre, vom stabili o „cultura a masei mondiale“. Prin controlul international asupra televiziunii si asupra Mass-media in general, vom institui o „noua cultura“, insanivelata, uniforma pentru toti, fara a ne scapa nici una dintre „creatiile“ viitoare. Artistii viitorului vor fi plamaditi dupa chipul si asemanarea noastra, altminteri nu vor putea sa supravietuiasca. Prin urmare, se va fi terminat cu vremurile in care „creatiile culturale independente“ puneau permanent in pericol proiectele noastre mondialiste, asa cum s-a intamplat de atatea ori in trecut.“
Dupa cum vedem, conspiratorii mondialisti urasc ARTA INSPIRATA, intocmai ca si Lucifer. Oare e greu sa ne dam seama, de ce??!
(47) Avand INTELECTUL ca dumnezeu, vor instaura cultul intelectului, cultura umanista de azi si i se vor inchina in gradinite, scoli, licee, universitati, academii. Acest fals dumnezeu, INTELECTUL, va veni cu morala sa rationalistafara putere, care va sfarsi in depravarea generala prin libertatea anarhica pe care o aduce. Morala rationalista este fara putere intrucat deriva din inselaciunea diavoleasca, pe cand morala adevarata isi are izvorul in Dumnezeu. Oamenii intunecati si goliti de principiile adevaratei morale, vor alerga cu nerusinare dupa senzualitatea captivanta, dupa extazul placerilor desfatatoare.
Despre actualul presedinte al SUA, Barack Obama, „intronizat“ in 20 ianuarie 2009 ziarele, bazandu-se pe pledoaria presedintelui, scriu ca „Obama pledeaza pentru o „noua declaratie de independenta morala“. Aducem aici un fragment din discursul presedintelui: „Ceea ce ne trebuie este o noua declaratie de independenta nu numai in tara noastra, ci si in propriile noastre vieti, o independenta fata de ideologie si de ingustimea spiritului, de prejudecati si de intoleranta“.
Sa nu uitam ca prin ideologie si ingustimea spiritului, si prin prejudecati si intoleranta se intelege, in vorbirea progresista de azi, moralitatea crestina si poruncile lui Hristos, adica toate valorile pe care s-au ridicat cultura si civilizatia crestina. Acestea au ajuns decadente si intolerante…
(48) Demonul stie prea bine ce face! Atat de mult a lucrat la deformarea oamenilor incat i-a facut sa fuga de interioritatea lor, sa nu le mai placa de insusi Dumnezeu, Creatorul, Care ne-a daruit viata. Mustrarea constiintei, singura care nu-i da voie omului sa se odihneasca, sa se linisteasca daca s-a despartit de Dumnezeu, ajunge sa-l fugareasca pe omul iubitor de distractii, decazut din ascultare. Povara de pe suflet insa nu i-o poate lua decat singur Iisus Hristos, Cel Care 1-a biruit pe uzurpatorul satan.
(49) Este vorba de Cultura draceasca umanista si iluminista, rationalista, care se preda de la catedrele Liceelor (Colegiilor) si Universitatilor lumii, capitaliste (si comuniste), de cateva sute de ani, amestecata perfid si cu valorile autentice, ca sa nu sesizam cine se ascunde in spatele modernismului si nonconformismului „progresist si stiintific“… Si aflam toate aceste adevaruri cand nu mai putem face aproape nimic pentru tarile noastre, foste crestine… insa, pana la pecetluire inca ne putem intari ca sa respingem pecetea antihristica…. si sa ne salvam sufletele chiar si prin martiraj, daca vremea o va cere.
(50) Numai ordinea si supunerea in fata Legii lui Dumnezeu pazeste sanatatea intreaga.
(51) Mamona e demonul bogatiei, al avutiei materiale, zeul banului. El se impleteste bine cu gandul trufiei si desfatarii.
(52) De aici se vede folosul muncii. Dumnezeu asa a lasat, ca fiecare sa munceasca si prin munca sa se opreasca de la patimi. Dezvoltarea economica rupe acest echilibru. Oamenii nu mai au de lucru si nici venituri, dar produse sunt. Ce vor face? in plus, cei bogati vor avea timp gol, ce impinge la distractii si faradelegi. Deci nu chibzuinta a dus la o astfel de economie si dezvoltare, ci nestapanirea poftelor si trufia vietii.
(53) Asa cum este un extaz al lui Dumnezeu, al harului, uimirea mintii, este si unul al patimii, o imbatare de placere, un delir al patimilor, pe care oamenii il numesc tot extaz. „Daca nu se imbata cineva fie de vin fie de pofta, nu ajunge la nestiinta.“ (Cuv. Petru Damaschin). Din betia pacatului se naste necunoasterea, ignorarea lui Dumnezeu. Ba, chiar de stie ca isi agoniseste moarte si osanda, omul ametit de extazul patimilor continua sa alerge pe calea pacatului.
(54) Odata cu zeul INTELECT si cultura lui, se va strecura zeul BAN, cu care se va inlocui motivatia si valoarea muncii. Banul se va putea obtine si fara munca cinstita si efort sustinut, prin speculatii nedemne, de multe ori chiar marsave. Avandu-si astfel existenta asigurata mai usor, omului ii ramane mult timp liber pe care insa nu-l va folosi spre preamarirea Celui Preavesnic, ci spre o viata artificiala, de distractii, spre desfatarea senzuala si josnica, trufasa si neinfranata pana la agonia viciilor. Astfel, vor fi daramate fortaretele sufletului lasate de Creator: Credinta, Nadejdea si Dragostea, vor fi pangarite, vor fi profanate cu voia omului, spre marea distractie a demonilor = „copiii liberi ai iadului“.
(55) Lucifer a conceput „libertatea civilizata a bunului plac“. In societatea actuala se vede unde a dus civilizatia. Omul civilizat este criminal, isi avorteaza copiii; asta eeste Jertfa platita civilizatiei. Deci, CIVILIZATIA (societatea civililor) este o zeita – zmeoaica mancatoare de copii.
(56) Credinta, nadejdea si dragostea sunt fortaretele sufletului. Cu aceste fortarete ale sufletului spulberate, inchinandu-se noului zeu – intelectul, si aparat de fortareata banului, omul decazut adopta in locul crestinismului ideologia satanica care se va strecura cu viclenie in sufletele majoritatii oamenilor. in societatea secularizata oamenii se complac in compromisul murdar de a trai autonom, ca si cum nu exista Dumnezeu, bizuindu-se pe sinele lor si unii pe altii. Ei prefera acest mod de viata, din care exclud existenta lui Dumnezeu, pentru ca iubesc mai mult sugestia demonica care le lauda curajul de a fi emancipati si independenti, si care ii glorifica pentru indrazneala de a trai descatusati si liberi, dezrobiti si eliberati de cerintele moralei crestine „depasite si invechite“. Vai de sufletele lor, cata instrainare si zbucium le macina insingurarea.
(57) Ideologia socialismului satanic a fost strecurata prin manipulare vicleana in Occident si S.U.A. si impusa TIRANIC si DESPOTIC in majoritatea tarilor ortodoxe, unde manipularea atinge astazi acelasi nivel ca in Occident. Fugind din Romania comunista dupa 1970 in Occident, filozoful Ioan Petru Culianu remarca intr-una din lucrarile sale de publicistica: „Daca in Romania comunista manipularea atingea un nivel, in Occident manipularea era de doua ori mai mare.“ Deci in acelasi timp in care Orientul ortodox gemea sub dictatura despotica a comunismului, Occidentul suferea sub tirania manipularii grosolane. Iar dupa anul 2000 se simte in toata omenirea Dictatura Indoctrinarii grosolane cu idei straine sufletului crestinesc.
(58) In cultura sclipitoare a demonilor este inclus si cultul intelectului din zilele noastre, numit cultura laica, profana (si profanatoare). In aparenta, cultul adus intelectului este stralucitor. Iar cultura profana cladita pe acest cult al intelectului este, pentru neinitiati, sclipitoare, captivanta, desfatatoare, dar de fapt este lipsita total de sfintenie; de aceea fata ei adevarata este nerusinata, magulitoare de orgolii, trezind patimile trupului, voluptatea si trufia. Avandu-l la carma pe Lucifer, societatea civilizata a devenit profanatoare, pervertita si pervertitoare. Aceasta societate ridicata pe cultura profana, laica, bazata pe cultul intelectului rational in care troneaza Lucifer, este aparata de eroii ei, „progresisti“, „modernisti“. Acesti eroi sunt gata de orice crima pentru fericirea sociala, sunt gata de ocna, de moarte pe esafod, daca jafurile lor au drept scop ridicarea societatii civile.
Asa au aparut martirii in numele civilizatiei. Ei sunt mucenicii profanului si ai decadentei, care se jertfesc, unii inconstient, pentru drepturile omului de a-si satisface toate pornirile patimase, desfranate. Ei au numit cu tupeu regresul progres si au subtilizat notiunile de fapta vitejeasca, de fericire, de libertate, de fratietate inlocuindu-le intelesul lor plin de miez cu false intelesuri, seci si secatuitoare de suflete. Ei au indraznit cu obraznicie sa relativizeze ideile si au reusit astfel sa intunece mintea multor oameni care i-au luat ca model.
Ultimul efort pe care-l depun este sa inlocuiasca slujbele divine, din sfintele biserici, inchinate slavirii Ziditorului, cu spectacolele de teatru umaniste inchinate slavirii omului, si sa aduca, daca s-ar putea, spectacolul de teatru in biserici. Actorul Mircea Albulescu declara cu siguranta omului de cultura intr-o emisiune radiodifuzata „Vorba de cultura“, ca „nu este nici o diferenta intre un spectacol de teatru bine jucat si o slujba de duminica. Aceeasi emotie produce si una si cealalta in spectatorul care este un receptor de cultura.“ Ceea ce nu a specificat domnul actor este cui se aduce inchinare in cele doua locasuri. In sfanta biserica se aduce preaslavire Creatorului-Dumnezeu si se zidesc sufletele in moralitate si sfintenie pentru imparatia vesnica a lui Hristos, iar pe scena de teatru se pervertesc sufletele in decadenta si libertinaj spre slujirea intereselor slugilor luciferice si spre umplerea iadului cu suflete ce se vor chinui vesnic.
(59) Omului i s-a dat la creatie stapanire „peste tot pamantul“ (Facere 1, 28). Normal era ca, preamarindu-L pe Dumnezeu, omul sa se indumnezeiasca si sa sfinteasca pamantul prin viata lui induhovnicita, transformandu-l in imparatia lui Dumnezeu. Dar omul, cazut sub blestermu din neascultare, din slabiciune si rea vointa, a cedat treptat stapanirea sa diavolului, de aceea spune Hristos: „Iata vine si stapanitorul lumii acesteia. El nu are nimic in Mine“ (Ioan 14, 30; Ioan 12, 31; Ioan 16, 11).
(60) Recunoastem aici idealurile Revolutiei franceze (1789), si ale tuturor revolutiilor criminale si anarhiste de atunci incoace. Scopul acestor revolutii, conduse de acolitii lui Lucifer si scaldate in mult sange nevinovat, a fost rasturnarea valorilor societatii din crestine in pagane. N-au putut sa le zica pe fata pagane fiindca le-ar fi respins toti cu oroare, si atunci au numit noile (asa-zise) valori cu nume schimbat, adica sociale, laice, civile, cetatenesti, umaniste, comunitare, globale, (de fapt satanice), iar pe adevaratele valori le-au relativizat, inducand confuzie in capetele sarmanilor oameni. Pentru a raspandi falsele idei si notiuni au creat apoi adevarate noi scoli prin care sa implementeze cu siretenie in mintea tinerelor generatii nestiutoare aceste non-valori, necrestine. Cand pe acest traseu diavolesc s-a implicat, in sec. XIX, si forta constrangatoare a statului, prin asa-numitul invatamant general obligatoriu, indoctrinarea in masa si-a facut efectele scontate. Insa nu numaiinvatamantul general a avut si are un rol distructiv pentru valorile crestine ci, mai ales, aparitia sistemului universitar modern[23], care pregatea cadrele, sau mai bine zis cadavrele didactice ce vor sminti, de atunci si pana la sfarsitul lumii, nenumarate minti si suflete.
In perioada contemporana, acest sistem de invatamant este dublat de o mass-media atotprezenta pe toate canalele care, prin indoctrinarea in favoarea „SCHIMBARII“, statorniceste non-valorile „progresiste“, de fapt total anticrestine.
In opozitie cu aceste manipulari, fiecare om, indiferent de ce natie ar fi, s-ar cuveni sa stie ca, fiind creat de Sfanta Treime, Dumnezeul Creator, are in mod natural sufletul crestin chiar daca-L refuza pe Hristos. Sufletul fiecarui om nepervertit, in care nu s-au instalat obiceiurile demonice, aspira spre virtute, adevar, lumina, bunatate, dragoste, mila, frumusete morala, iar toate acestea se gasesc deplin in Hristos- Dumnezeu.
Filozofia si Psihologia ultimului secol au ajuns la un consens in ce priveste existenta in structura constiintei omului a sacrului si au subliniat ca sacrul este tocmai elementul care face posibila o constiinta. Iar religia este activitatea care se ocupa din cele mai vechi timpuri cu aceasta, tot atat de veche, problema a umanitatii. In urma studiilor lor, au stabilit ca omul poarta inscris in fiinta lui profunda un dor infinit dupa sacru, (o nevoie infinita dupa dulceata sfinteniei, cum spun Sfintii Parinti). Aceasta dorinta infinita este de nesatisfacut in aceasta lume finita, prin nici unul din obiectele ei (finite).
Dorinta metafizica sau infinita de sacru ca impuls fundamental, ca dorinta de puritate, a primit denumiri diferite in scrierile diferitilor autori, dupa cum credeau si se inchinau lui Dumnezeu-Creatorul sau lui Lucifer.
La Nietzsche ea s-a numit „vointa de putere“.
La Eliade ea poarta numele de „constiinta a sacrului“.
La Blaga se numeste „orizont al misterului“ sau „cunoastere luciferica“.
La Rene Girard (in „Minciuna romantica si adevar romanesc”, ed. Univers, 1972) se numeste chiar „dorinta metafizica“.
La Malraux ea poarta numele de „angoasa“ sau de „vointa de a fi zeu“ („Conditia umana“).
La Rudolf Otto, fiinta umana in manifestarea sentimentului ei de creatura isi raporteaza aceasta dorinta infinita, transcendenta siesi, la Creator.
Freud, in incercarea de a o profana, a injosit dorinta metafizica sau infinita dupa sacru din om cu numele de „libido“, asociind-o cu dorinta de satisfacere a instinctului sexual. Intreaga psihanaliza de dupa Freud a pastrat aceasta denumire profund injositoare pentru nevoia infinita de sacru din om.
Acum, dupa ce am citit continutul vedeniei, putem trage usor concluzia ca acela care le-a dirijat si le dirijeaza gandirea psihanalistilor, depunand tot efortul de a goli de sfintenie viata oamenilor, nu este altul decat Lucifer.
Prin uneltirile lui, Lucifer i-a servit omului sugestia ca-si poate SATISFACE dorul sau infinit dupa Dumnezeu implinindu-l cu persoane sau obiecte finite, si asa l-a aruncat pe bietul om credul in perversiuni, curvie, desfranari, lacomie, trufie… Aceasta este explicatia felului cum se instaleaza patimile in sufletul omului.
Omul care incearca aici si acum, intr-un mediu determinat pe pamant, urgenta de a-si SATISFACE dorinta infinita printr-un obiect determinat (finit) ori printr-o persoana finita, se afla in primejdia de a se imbolnavi de una din cele trei boli mentale principale: psihoza, nevroza si perversitatea. Asa spun psihologii.
Viclenia demonului consta tocmai in aceea ca depune toate eforturile pentru a se substitui el si a inlocui cu prezenta lui in constiinta omului acest dor imens dupa Tatal Creator. Vrajmasul produce zgomot si bruiaj in sufletul omului incat bietul om, neinduhovnicit, nici sa nu stie ce-i cu el, sa nu~si mai simta dorul nespus, care-l soarbe, dupa vesnicia fericita.
Dorinta infinita dupa dulceata sfinteniei este inscrisa in om din totdeauna, dar, zapacit de confuzii, el este impins si inselat s-o caute exagerat in dulcetile finite, in acest fel spurcandu-le prin neinfranare si exagerare. Iar sugestiile demonice au un rol primordial in aceasta povarnire a omului spre pacat. Numai Hristos ne mai poate salva din ghemul acesta cleios de placeri, care ne acapareaza silnic si vrea sa inlocuiasca pervers dorul nostru infinit dupa Creator.
Atata timp cat omul nu constientizeaza ca dorinta lui infinita este spre indumnezeire, omul se pierde in toate placerile lumesti.
Cei care isi inchipuie ca s-au „desteptat“ si ca sunt liberi, fiindca s-au eliberat de nevoia de a se inchina lui Dumnezeu, sunt propriile lor victime. Pentru ca dorinta infinita de indumnezeire, inscrisa in om, este un dat fiecaruia precum moartea: nu scapa nimeni de ea, nimeni nu beneficiaza de extrateritorialitate. Psihologii spun ca,„atat timp cat va exista inconstientul ca parte din fiinta omului, omul va fi o fiinta incompleta“. Si „atat timp cat omul ramane o fiinta incompleta, el are dorinta de sacru, deci are nevoie de religie“, prin care sa-si umple dorul de Dumnezeu, de Care nici nu-si da seama cat ii este de dor.
Inchinatorii lui satan incearca sa umple aceasta dorinta dupa sacru cu prezenta nesanatoasa a demonului in cultul lor religios, manifestata si prin ura fata de crestini. Omul are sau un dumnezeu sau un idol. Pe asa-zisii atei ar trebui sa ii numim, mai adecvat, „inchinatori la idoli“ iar pe comunistii criminali ii putem numi inchinatori ai lui satan.
(61) Credinta, nadejdea si dragostea nu au fost „impuse“ oamenilor ci le-au fost daruite la creatie, deoarece Dumnezeu Creatorul stie cel mai bine ce-i trebuie omului ca sa fie fericit…
(62) Opresiunile statului si uciderile stimuleaza impotrivirea si duc la instalarea unui duh de vrajba, prielnic lucrarii duhurilor rele. Ura dintre oameni e o conditie necesara pentru instaurarea imparatiei lui Antihrist. Desi vorbeste necontenit de toleranta, de fapt isi ascute sabiile urii si ale macelului.
(63) Si in Protocolul de la Toronto, ed. Samizdat, se vorbeste de metodele de corupere definitiva a omenirii, de pervertirea tineretului spre libertinaj si sexualitate, de spulberarea si disparitia familiei, de distrugerea natiunilor-state prin surparea societatii, pentru ca Natiunile Unite sa-si poata instaura GUVERNAREA sa asupra lumii, adica Guvernul Mondial anticrestin… in atingerea acestui scop este folosit mijlocul cel mai scarbos si blestemat, adica minciuna – insusirea spurcata a spiritului raului.
Cei ce dirijeaza lumea la ora actuala, grupul celor 6.6.6. reprezentat de cei inalti responsabili ai finantelor internationale conlucreaza cu Lucifer la GUVENRAREA lumii, se ajuta reciproc! Unde-i unul nu-i putere, unde-s doi, (omul decazut unit cu Lucifer), puterea creste spre distrugerea Bisericii lui Hnstos si spre prabusirea omenirii. Asmutiti si intaratati de demoni nenumarati oamenii au ajuns sa accepte sa-si nimiceasca valorile crestine autentice, respectate sute de ani de stramosii lor.
Crestinilor drept maritori, oare noi ce vom face? Vom continua sa dormim? Oare, vom trece si noi in tabara umanistilor ecumenisti tabaciti de confuziile relativitatii adevarului, in care nu mai cred, si de compromisurile pe care le-au facut cu sugestiile dracesti? Mai bine sa alergam la picioarele Crucii sa ne plangem pacatele si neputinta, si sa ne unim cu Hristos, pentru martiriul grozav ce ne asteapta. Totodata, sa ne rugam dupa cum ne-a invatat Parintele Arsenie Boca: „invredniceste-ne, Doamne, sa fim martori marturisitori martiri ai Dumnezeirii Fiului Tau pe pamant!“
(64) Toata aceasta mascarada dictatoriala a societatii civile, in care domneste dictatura modei, a placerilor, a poftelor, a netoatelor porniri patimase, a tuturor comoditatilor are ca scop distrugerea porunccilor Mielului! Relativitatea ideilor este cea mai mare capcana in care poate cadea mintea care abdica de la scara valorilor lui Hristos-Dumnezeu. Numai cand renunti la valoni crestine ale vietii fara de moarte, si ale tineretii fara batranete, poti cadea in prapastia relativizarilor de orice fel, dobandind in final drept rasplata nebunia mintii, unirea cu demonii.
RELATIVITATEA IDEILOR este mediul diavolilor de introducere a unei alte ordini decat cea obsteasca, a Noii Ordini Mondiale anticrestine, care inseamna dezordine, homosexualitate, razvratire fata de ordinea instaurata de Dumnezeu, multa nesiguranta si indoiala. Relativitatea ideilor neaga insasi existenta lui Dumnezeu, a legilor Sale vesnice, neaga adevarul si se naste din domnia bunului plac, din confuzia patimilor si din nebunia mintii, conducand la o si mai mare nebunie, generalizata. O expresie cunoscuta a acestei plagi sociale, este mult discutata cugetare a lui Descartes: „Ma indoiesc deci cuget. Cuget deci exist“ folosita de fapt pentru a zapaci cugetarea, si a o arunca in relativism si nihilism. Foarte bine limpezeste aceasta problema cartea Parintelui Serafim Rose, Nihilismul.
(65) Doar o minte intunecata nu vede realitatea obiectiva si trebuie sa-si creeze una subiectiva. Deoarece minciuna relativitatii ideilor a devenit dreptar prin filozofia contemporana, s-a ajuns la ora actuala ca aproape toti oamenii au mintea intunecata prin relativizarea teribila care li s-a predat in scoli si academii. Acestia nu mai sunt capabili sa vada realitatea inconjuratoare, de aceea umbla dupa un sistem propriu de gandire, nu dupa Adevar.
Noi crestinii, insa, trebuie sa ne tinem de aceste cuvinte ale Mantuitorului:, Umblati cat aveti Lumina ca sa nu va cuprinda intunericul. Caci cel ce umbla in intuneric nu stie unde merge. Cat aveti Lumina credeti in Lumina, ca sa fiti fii ai Luminii“ (Ioan 12, 35-36). Oamenii despatimiti, liberi fata de pacat, care nu simt nici o atractie spre rau, au mintea curata, si vad, de aceea demonii ii urasc pe: „rasfatatii de crestini, care pururi petrec in Lumina lui Hristos“.
(66) Simultan cu formarea societatii civile, bazate pe cultura intelectului si relativitatea ideilor, Lucifer concepe strategia de atac asupra MATERNITATII, pentru ca maternitatea inseamna cresterea si educarea in moralitatea crestina a urmasilor. Femeia fecioara si femeia mama, credincioase in Dumnezeu, sunt considerate „fortarete de neinvins“. Cate fecioare si mame mai stiu azi ce valoare imensa reprezinta ele si ce putere imensa au daca-si pastreaza credinta tare ca diamantul si moralitatea nestirbita? Asupra fecioarelor si mamelor isi orienteaza el cu dibacie si precautie toate atacurile. Daca le-au distrus credinta si le-au zeificat INTELECTUL nu va fi greu sa le distruga curatia de cristal a fecioriei si fortareata maternitatii, fluturand ademenitor teoriile nonconformismului si liberalismului moral.
(67) In distrugerea femeii fecioare si mame, si a progeniturilor ei, copiii, care-l inspaimanta ca ar putea deveni buni crestini, buni preoti sau buni monahi, Lucifer se foloseste de barbat, pe care-l considera „material brut“ si „aliat“, stiind el prea bine ca asupra femeii, cand a fost alungata din rai, s-a aruncat blestemul, sa fie atarnatoare de barbatul ei. (…„atrasa vei fi de barbatul tau si el te va stapani!“ Fac. 3, 16). Ce nu vrea sa-si aminteasca vrajmasul este, ca Hristos-Dumnezeu a eliberat-o de acel blestem, incat femeia crestina cu o moralitate de otel – prin puterea lui Hristos – poate crea caractere de otel, gata de a birui prin nepatimire si prin fermitatea virtutii orice ispita perfida de corupere.
(68) In categoria acestor BARBATI, aliati ai diavolului, numiti „material grosolan“, „care cedeaza mai usor ideilor nebunesti“, intra si toti capii marilor ideologii ateiste si stiintific-materialiste: Kant si Laplace, Darwin, Freud, Nietzsche, Sartre, Marx, Engels, etc. ca si toti savantii materialisti, romancierii, poetii, si pictorii nonconformisti, care au considerat crestinismul ca pe o „dictatura decadenta a moralitatii“, careia i-au intors spatele pentru a se arunca in bratele libertatii anarhice de a face toate pacatele iadului.
Surprinzatoare prin noutatea lor pe linia directivelor luciferice din vedenie, sunt si ideile „academicianului“ roman contemporan Mihai Draganescu, care, in opera sa: „Inelul lumii materiale” (Ed. stiintifica si enciclopedica., Buc., 1989) la pag. 219, afirma: „este nevoie de o proiectie filosofica care treptat sa poata duce la un MODEL STIINTIFIC al „ultimei realitati. Conceptele pe care le foloseste in cartile sale stiintifice evita cu precautie numele lui Dumnezeu si indicarea lui Dumnezeu drept Creator a universului, inlocuindu-L cu termeni savanti ca„ortoexistenta“, „informaterie“ = „camp mental“, „lumatie“ = sursa a energiei din univers si rezervor material al lumii, modelul „ortofizicii“, modelul „inelului lumii materiale“, conceptul de „neformal“. Vezi si Mihai Draganescu – Profunzimile lumii materiale, Buc. Ed. Politica, 1979; vezi si Stiinta si civilizatie, ed. Stiintifica, si Enciclopedica, Buc. 1984. De vazut si Tehnologii pentru viitor lucrarea Problemele globale si viitorul omenirii, Buc. Ed. Politica, colectia „Idei contemporane“, 1982, unde Mihai Draganescu introduce pentru prima oara notiunea de ARHEM = cvasistem din clasa sistemelor introdeschise care are proprietatea CONSTIINTEI. Conform teoriei lui omul este un arhem, societatea este un arhem.
De asemeni, poetul si filozoful Lucian Blaga vorbeste in termeni confuzi despre „Marele Anonim“, sub care denumire se poate ascunde foarte bine Lucifer.
Deoarece oamenii lumii in care traim nu se inchina toti la acelasi dumnezeu ci un se inchina Dumnezeului Creator, iar altii uzurpatorului Lucifer-satan, aceste noi idei trebuie primite cu mult discernamant duhovnicesc pentru a anihila veninul serpesc din ele, si a pastra doar ce este cunoastere curata a creatiei desavarsite a Sfintei Treimi – Dumnezeu.
(69) In Protocolul de la Toronto, la pag.21, se vorbeste astfel despre femeie: „Odinioara „Centru si pivot al familiei“, femeia moderna (prin „pilula contraceptiva“ care-i deschide calea spre „libertatea sexuala“ fara consecinte) va dori sa-si abandoneze rolul traditional, sa se detaseze de familie, si sa-si traiasca viata conform cuaspiratiile ei personale… Aceasta „eliberare sexuala“ va reprezenta calea finala prin care vom face sa dispara din „constiinta populara“ orice referire la „Bine si Rau“. Prabusirea acestei bariere religioase si morale ne va permite sa realizam procesul falsei „Eliberari a omului de trecutul sau“, „eliberare“ care insa, in realitate, este o forma de sclavie profitabila pentru „Planurile noastre Mondialiste“ pe care urmarim sa le punem in aplicare.“
Impinsi spre experientele nefaste ale sexualitatii precoce si ale avorturilor la cerere, ale anticonceptionalelor si divorturilor, tinerii de ambele sexe se vor face vinovati de pervertirea de la nastere a progeniturii femeii sau chiar de starpirea definitiva a acesteia, care-i provoaca atatea „dureri de cap“ lui Lucifer… Dupa cum se poate usor observa, Protocolul de la Toronto (1967-l985) si vedenia Marsului distrugatorului (1905) se explica una prin cealalta, chiar daca au fost dezvaluite in perioade diferite de timp, intrucat au fost concepute de aceeasi minte nebuna.
(70) In Planul Rosu citim: «Recunoasterea legala a „divorturilor“, „avorturilor“, a diverselor forme de homosexualitate, ne va ajuta sa modificam in profunzime bazele istorice ale „Dreptului Legal“ al societatilor pentru a impinge ansamblul indivizilor spre o RELAXARE GENERALA A MORAVURILOR, pentru a-i DIVIZA unii in raport cu altii, pentru a DISTRUGE viitorul tineretului prin a-i DISTRUGE moralmente in urmaexperientelor nefaste ale sexualitatii precoce si ale avorturilor, ale alcoolismului, ale drogurilor diverse, – controlate la nivel mondial de ofiterii nostri superiori din Lojile Internationale si alesinuciderilor, suicidul ajungand sa fie considerat de catre un tineret dezabuzat si abandonat in voia lui insusi, ca un sfarsit cavaleresc.» – extras din Protocolul de la Toronto. Ce monstruozitate! Ce urgie sapa la temelia societatii umane! Iata inventata „filozofia pozitiva“ a sinuciderii, a lui Emil Cioran, spre a umple iadul cu sinucigasi… Si cat de aclamat a fost si este, pentru limbajul sau inteligent, sclipitor de negura, acest jalnic filozof al trufiei si al sinuciderii, unealta criminala in mana lui Lucifer… Si cati ca el, inventatori diabolici de „filozofii pozitive“… Pune pe ganduri si „creatia“ savantului Mihai Draganescu cu „noua sa filozofie pozitiva“ prezenta in cartea „Inelul lumii materiale“, (carte aparuta in 1989 – sub comunism, la Ed. stiintifica si Enciclopedica prin bunavointa Editurii Politice, cf. prefatei cartii). Cititorul luminat de Sfanta Treime-Dumnezeu descopera in „noua filozofie“ impusa de autor, o alta inventie „pozitiva“ a slugilor lui Lucifer, o ideologie rationalist-umanista care continua si se sprijina pe ideile „teoriilor pozitive structurale“ anterioare (Kant, Darwin, Marx, etc.), pe care insa le depaseste cu dibacie introducand teoria „informatiei din materia profunda = informateria“ prin care se cauta misterul „ortosensurilor“.
„Filosofia Inelului lumii materiale este rezultatul unei forjari materialiste a gandirii despre lume… Incredereain principiul autoconsistentei materiei, ca un postulat indus din experienta stiintifica si istorica a omenirii, increderea in principiile materialismului dialectic si istoric a dus la conceperea Inelului lumii materiale“ ne spune autorul Mihai Draganescu. „Inelul“ este conceput pe baza CREDINTEI in principiile „stiintifice“ ateiste. Noua „teorie“ introduce noi termeni ca: afiire, arhem (omul nu mai este un sistem ci un arhem), introdeschidere, lumatie si informaterie, lume materiala diferita de materie, mezobiont, ortoexistenta, ortosens, ortotron, subarhem, tensiune filosofica, etc, termeni savanti „nascociti pentru a MASCA „evidenta nebuniei“. Cu acesti termeni si exprimari („lumatia si infomateria constituie matricea fundamentala a lumii“) incearca sa ascunda si sa substituie lucrarea Sfintei Treimi care se face prin energiile Duhului Sfant in lumea materiala si nemateriala, vie si nevie, din intregul Univers. Tot prin acesti termeni bombastici, slugile lui satan se chinuie sa ascunda si existenta lui Lucifer, si a legiunilor lui intunecate, ca principiu al raului; treptat ei vor incerca sa scorneasca o spiritualitate a existentei din care ni-l vor arunca in fata pe Antihrist. O incercare in acest sens este si cealalta lucrare a „savantului academician“ Mihai Draganescu: „Spiritualitate, informatie, materie“ aparuta in 1988, la Editura Academiei Republicii Socialiste Romania. Desi va fi o spiritualitate a raului, intunecata, intrucat din ea lipseste Dumnezeu, oamenii manipulati, cu mintea lor orbita de intuneric, o vor vedea luminoasa.
Deci, se cuvine sa fie primite cu mare prudenta orice noi Teorii stiintifice pozitive… fiindca prin ele vor incerca treptat sa ne fure sufletele pentru vesnicie. Marx, artizanul comunismului si al ateismului stiintific, marturiseste intr-o scrisoare trimisa lui Engels ca a dat oamenilor sa manance „gunoi si rahat“ prin teoriile lui sociale, socialiste, din „Capitalul“, „Critica religiei“, etc. inca din scoala Marx era poreclit de colegii sai cu apelativul„DISTRUGE“ (vezi cartea „Marx si Satan“ de Richard Wurmbrandt). Am vazut, ca insusi Lucifer recunoaste ca este o nebunie evidenta sa nu crezi in Dumnezeu, Creatorul Atottiitor, ca e o idee ABERANTA. Iata cine a fost MARX, un mare asasin ideologic, un satanist antihrist…
Sa revedem complotul ideologic al lui Lucifer asupra savantilor Slavei Crucii si ai Luminii, dezvaluit de Vedenia „Marsul distrugatorului“:
„Voi (demonii) urmariti-i PAS cu PAS si supravegheati-i neincetat pe SAVANTII inzestrati cu talente si genialitate. Acestia sunt CEI ALESI si CEI MAI VALOROSI dintre oameni – ei cerceteaza natura si miraculoasele ei structuri si forme, straduindu-se sa patrunda in TAINA VIETII intru SLAVA CREATORULUI si a CUNOASTERII intelepciunii Sale de neconceput.”
Urmarindu-i „pas cu pas“, practic asaltandu-i nevazut cu fel de fel de sugestii, demonii au reusit sa-i deturneze pe acesti valorosi savanti de la menirea si telul lor, clar si maret, de a-L face pe Dumnezeu atat de bine cunoscut omenirii incat credinta omului sa devina tare ca diamantul. Mai mult, spune Lucifer, prin sugestii bine ticluite l-a pacalit pe batranul savant si 1-a indemnat sa EXCLUDA din STIINTA credinta in CREATORUL Universului…
Insa oamenii de buna credinta stiu ca si savantii se impart in doua categorii:
- savanti de buna credinta, onesti, luminati, cu sufletul curat, pasionati; si,
- savanti vanduti diavolului si banului, gata sa minta, sa ascunda adevarul sau sa-l falsifice;
De asemenea, este bine stiut ca numele sl descoperirile unor valorosi savanti au fost in mod special folosite si interpretate tendentios inspre sustinerea ateismului, evolutiei, si materialismului, chiar daca acei savanti minunati erau crestini credinciosi si s-au opus in timpul vietii lor interpretarilor eronate ale operei lor. Despre marele fiziolog rus Pavlov I.P. (1849-l936), se stie ca se spovedea regulat, saptamanal, chiar si in perioada comunista, respectandu-l cu multa dragoste pe duhovnicul sau. Si cat s-au folosit ateii de descoperirea acestui savant asupra reflexelor conditionate, pentru a sustine animalitatea omului si faptul ca se trage din maimuta… nebunie pe care o mai sustin si azi, elevilor predandu-li-se chiar si in anul 2008, la disciplina Biologie, ca omul a evoluat ca un animal superior dintr-o specie anume de maimute… Si ca nu are nimic dumnezeiesc in el, ci el, omul, isi este propriul sau dumnezeu…
(71) Apostolii SAVANTI ai diavolului – care stapanesc majoritatea mintilor - sunt savantii de rea-credinta, rationalisti-umanisti, ateisti, liber-cugetatori sau nonconformisti, mai vechi si mai noi. Dintre acesti savanti, cei contemporani sunt experti in ORTOFIZICA, nou domeniu al filozofiei, care se bazeaza pe materialismul dialectic dar cauta sa faca loc si fenomenelor oculte si asa-zisparanormale atat de respinse inainte vreme de materialism. Acest nou domeniu de studiu – Ortofizica (o alta gaselnita bine ticluita) – elaboreaza un model al profunzimilor lumilor materiale, model care explica (printr-o multime de presupuneri ca vai de capul lor, de greoaie ce sunt) cum se poate trece de la materia profunda la particulele elementare si la aparitia unui univers. Ortofizicienii cred in ORTOEXISTENTA care reprezinta „existenta din afara universului, din care universul provine“, dupa cum explica profesorul Mihai Draganescu in lucrarea sa „Inelul lumii materiale“ op.cit. pag.438.
Cu adevarat draceasca si aberanta este scorneala ca „universul provine din ortoexistenta“ si nu este creatia lui Dumnezeu. Si aceasta scorneala il demasca si pe cel ce a elaborat-o, ca fiind un fidel apostol savantal lui Lucifer…
(72) Lumea nevazuta nu poate fi contestata. Dar cand intervine credinta in aratarile duhurilor nevazute care sunt de fapt draci, intervine confuzia, neclaritatea si deci indoiala. Asadar contactul, desi real, al credintelor orientale cu lumea nevazuta, este de fapt cu demonii si duce la necredinta, la incadrarea lumii nevazute in ordinea lumii vazute (exemplu: reincarnarea). Totodata, contactul cu duhurile rele nevazute duce la inrauriri vatamatoare.
(73) Masoneria a fost anatemizata de Biserica Ortodoxa Romana in 1937 si de cea a Greciei in 1933, ca una ce se impotriveste credintei.
(74) Omul are nevoie sa tina contactul cu lumea cealalta, caci lumea vazuta il plictiseste intr-un tarziu pentru ca el e si material, dar si nematerial. Plictiseala este un moment al vietii ce pare banal, dar tocmai atunci cand lumea materiala ne plictiseste iese la suprafata dorul nostru infinit dupa sacru, dupa Cel Preasfant, dupa binele vesnic si absolut.
Este recomandat a se citi aceasta vedenie cu multa atentie, si a se uni intelegerea ei cu citirea „Protocolului de la Toronto“ („Protocolul de la Toronto – 6.6.6. – Complotul organizatiei natiunilor Unite pentru instaurarea noii ordini mondiale“ a ziaristului canadian Serge Monaste (care ulterior a fost gait asasinat), aparuta la ed. Samizdat in 1995), care contine cele doua proiecte mondialiste distrugatoare: Planul rosu si Aurora Rosie. Ambele sunt rosii de sangele multimilor de oameni ucisi pentru realizarea Guvernarii Mondiale, pentru Instaurarea Noii Ordini Mondiale anticrestine si in final pentru dominatia pe fata prin Antihrist a lui Lucifer-Satan asupra omenirii distruse…
Dar, Hristos a inviat! Hristos ne asteapta pe fiecare sa-I deschidem usa inimilor noastre … Cu El in inima nu avem de ce ne mai teme… Razboiul mondial, vazut si nevazut, de fapt impotriva Lui Iisus Hristos se poarta si impotriva urmasilor Lui, si este in ansamblul lui un razboi religios, oricat de absurda ni s-ar parea aceasta afirmatie.
HRISTOS A INVIAT!
ADEVARAT A INVIAT!
† † †
ATENTIONARE IMPORTANTA
asupra moralei rationaliste
(Adevarul este absolut, nu relativ!)
Pline sunt rafturile librariilor si bibliotecilor cu nenumarate carti ale literaturii stiintifice moraliste, cu continut estetic si etic, sau romane ale literaturii de divertisment, universale. Gasim in ele afirmatii ce par a fi „de bun simt si de raspundere si invatatura“, afirmatii inflacarate, pline de idealism si entuziasm, atragatoare prin aspiratiile inalte pe care le propun si care reusesc sa aprinda intelectul si chiar sufletul, insa foarte greu sesizam modul exagerat si nenatural in care o fac. Desi par ca glorifica binele, preamaresc adevarul si proslavesc dragostea, aceste idealuri care o clipa ne insufletesc sunt insa imposibil de nerealizat; de aceea ne lasa un gol neasteptat in inima insotit de-un sentiment acut de neimplinire. De ce traim aceasta deceptie? Pentru ca acele aspiratii stralucit infatisate sunt doar niste biete iluzii, sarmane forme fara fond, binele lor este sec, adevarul lor este sterp fara de Hristos-Dumnezeu, iar ceea ce se numeste dragoste in ele este o supra-idealizare a unor senzatii si simtaminte neclare si neroditoare. Toate acestea sunt o inselare; este o literatura cu un puternic caracter rationalist umanist, din duhul cartilor reiesind ca scriitorii sunt adeptii moralei rationaliste aride, conceputa de Lucifer si dezvaluita in vedenia prezentata anterior.
Este momentul, ca toti crestinii sa ne dezmeticim din minciuna „atragatoarei morale umanist-rationaliste“, comunist-ateiste, moarta prin ea insasi si prin inventatorul ei.
Morala rationalista, morala intelectului, amesteca binele trunchiat si adevarul denaturat, falsificat, cu raul deghizat, si prin aceasta este injositoare si distrugatoare sufleteste pentru omul care o imbratiseaza.
Crestinul se cuvine a face o deosebire neta si ferma intre morala crestina - hristica, care-L are pe Hristos-Dumnezeu in centrul ei si al carei izvor este in Dumnezeu – Tatal, si asa zisa morala rationalista- umanist-ateista sclipitoare si ispititoare dar stearpa, oarba, fara sens si fara miez, ucigatoare, izvorata din intunecimile luciferice, o cumplita deghizare a lupului satanist in miel bland.
Morala rationalista fara de Dumnezeu – inventata de Lucifer, il are pe omul doborat de patimi in centrul ei. De aceea este moarta si omoara sufleteste pe cel care-o imbratiseaza. Ea este o cvasi-morala, este trufasa, seaca, fara putere de a rezista eficient in fata raului. Chiar daca cuprinde norme ce par valoroase si precepte atragatoare, cand insa incerci sa le implinesti, constati cu nemultumire cum aluneci intr-o fatarnicie degradanta. Este cvasi-morala care incearca cu viclenie sa se substituie MORALEI CRESTINE.
Scopul final urmarit de slugile moralei rationaliste este sa aduca un total dispret asupra Moralei, de orice fel ar fi ea, si sa-l injoseasca pe om.
Aici e marea viclenie si marea DEGHIZARE, ca si marea victorie a raului. Cu o astfel de morala rationalista care amesteca binele trunchiat cu raul deghizat, predata in scoli, predicata de literatura ultimelor secole si aflata la baza „DREPTURILOR OMULUI“, s-a umplut lumea actuala de coruptie, iar rautatea, intinzandu-se ca o lepra, acopera omenirea dezonorata.
Intr-o totala opozitie, Morala Crestina este vie si da viata. Ea este singura MORALA AUTENTICA pentru ca izvoraste de la Dumnezeu, Creatorul ei. Ea-si are temelia pe jertfa suprema a fiului lui Dumnezeu. Hristos-Dumnezeu, Cel cu Cruce, da viata si putere moralei crestine.
Hristos este in intregime Binele si Adevarul absolut, Dragostea desavarsita si Izvorul Dragostei, intruchiparea moralei, unitatea tuturor virtutilor. Primit prin credinta si prin Tainele Bisericii in suflet, Iisus Hristos aprinde dragostea in inima si reface omul deplin daca omul isi supune vointa poruncilor Lui si traieste cu bucurie Fericirile(Matei 5, 3-l2) aduse de El.
Doar Iisus Hristos, Cel cu Cruce, este Adevarul, si daca toti am fi luptat de la inceputul vietii noastre pentru El si I-am fi implinit Evanghelia Lui, pe viata si pe moarte, azi omenirea n-ar mai fi injosita, nu s-ar mai naste monstri pe pamant caci nu ar mai exista vicii si pacatul ar fi fost demult invins!!! Misiunea Adevarului este misiunea lui Iisus Hristos. El a lasat-o urmasilor Lui, crestinilor, celor care vor sa traiasca in Adevar si pentru Adevar!
Sa nu ne lasam inselati! Adevarul este absolut, desavarsit! Adevarul are o existenta obiectiva, independenta de vointa, de ratiunea si de simturile noastre imperfecte, relative. Sa nu cumva sa acceptam sugestia dizolvanta ca adevarul este relativ! Si sa nu credem in relativitatea adevarului! Minciuna gaseste in adevar cel mai mare dusman, pe care-l uraste de moarte si cauta pe orice cai sa-l intunece. Aceasta mare minciuna, ca adevarul e relativ, primita in suflete are puterea de a le ucide. Solutia: sa iesim din confuzie!
Numai PERCEPTIA adevarului poate fi relativa, nedesavarsita, aproximativa, dupa cat de nedesavarsita este mintea care-l primeste.
Modul in care fiecare om percepe adevarul poate depinde de conditiile in care traieste sau de situatia in care se afla la un moment dat. Depinde si de aparatul care receptioneaza adevarul, de cat de sanatoasa si limpede este mintea care-l primeste. O minte oarba prin confuzie si compromisuri, sau intunecata de pacate si patimi, o minte murdara, sau bolnava, nu va vedea vreodata adevarul curat, total, intreg, asa cum este el.
Sa depunem deci sarguinta si buna vointa in Duhul cel bun, al lui Hristos – Cel cu Cruce, – ca sa putem intelege cu tot discernamantul ca relativa este numai perceptia adevarului, iar adevarul este absolut, infinit, total, desavarsit.
† † †
(1 Ioan, cap.4)
1. Iubitilor, nu dati crezare oricarui duh, ci cercati duhurile daca sunt de la Dumnezeu, fiindca multi prooroci mincinosi au iesit in lume.
2. In aceasta sa cunoasteti duhul lui Dumnezeu: orice duh care marturiseste ca Iisus Hristos a venit in trup, este de la Dumnezeu.
3. Si orice duh, care nu marturiseste pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care ati auzit ca vine si acum este chiar in lume.
4. Voi, copii, sunteti din Dumnezeu si i-ati biruit pe acei prooroci, caci mai mare este Cel ce e in voi, decat cel ce este in lume.
5. Aceia sunt din lume, de aceea graiesc ca din lume si lumea ii asculta.
6. Noi suntem din Dumnezeu; cine cunoaste pe Dumnezeu asculta de noi; cine nu este din Dumnezeu nu asculta de noi. Din aceasta cunoastem Duhul adevarului si duhul ratacirii.
7. Iubitilor, sa ne iubim unul pe altul, pentru ca dragostea este de la Dumnezeu si oricine iubeste este nascut din Dumnezeu si cunoaste pe Dumnezeu.
8. Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire.
9. Intru aceasta s-a aratat dragostea lui Dumnezeu catre noi, ca pe fiul Sau cel Unul Nascut L-a trimis Dumnezeu in lume, ca prin El viata sa avem.
10. In aceasta este dragostea, nu fiindca noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindca El ne-a iubit pe noi si a trimis pe Fiul Sau jertfa de ispasire pentru pacatele noastre.
11. Iubitilor, daca Dumnezeu astfel ne-a iubit pe noi, si noi datori suntem sa ne iubim unul pe altul.
12. Din aceasta cunoastem ca ramanem in El si El intru noi, fiindca ne-a dat din Duhul Sau.
13. Si noi am vazut si marturisim ca Tatal a trimis pe Fiul, Mantuitor al lumii.
14. Cine marturiseste ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu ramane intru el si el in Dumnezeu.
15. Si noi am cunoscut si am crezut iubirea pe care Dumnezeu o are catre noi. Dumnezeu este iubire si cel ce ramane in iubire ramane in Dumnezeu si Dumnezeu ramane intru el. (1 Ioan, cap.4)
† † †
TRAIM „LIPSITI DE BUCURIA
VEDERII LUI DUMNEZEU“
Pietrificati in indaratnicia inimii, invartosati in nepocainta, cu sufletul lovit, ucis, am ajuns cumplit de nesimtitori. Zdrobindu-ne de zidul pacatului in tot mai mare sfaramare ne aflam, cu dragostea incovoiata spre lume si spre trup, robi incatusati sub ascultare straina si dusmana… Desi robia ne indoaie, iar in adancul sufletului nostru se casca un gol imens care ne soarbe in dorul sau infinit dupa sfintenie, nu mai dorim eliberarea ce ne-o ofera Jertfa pe Cruce a Fiului lui Dumnezeu. Apare intrebarea: – DE CE nu ne intereseaza vestea buna a Sfintelor Sale Evanghelii care aduc cu adevarat mantuirea? – PENTRU CA atat de mult ne-am impietrit incat chiar daca inca mai simtim cata amaraciune cuprinde viata noastra lipsita de FERICIREA care izvoraste doar din Dumnezeu, nu mai avem puterea unei intoarceri si schimbari totale.
Pentru a ne topi invartosarea si a ne da putere, ne vine in ajutor Sfanta Scriptura si Biserica cea Una, prin Sfintele ei Taine, dintre care Sfanta Spovedanie facuta cu durere si din adancul sufletului elibereaza fiinta crestinului de demoni si de intuneric. Totodata, atatea marturii ale Sfintilor asteapta sa le urmam exemplul eliberator, numai sa vrem si sa alegem a petrece timpul scurt ce ne-a ramas in compania lor. Sa nu respingem chemarea lui Hristos pe care ne-o face necontenit prin gura si bratele iubitoare ale Sfintei Sale Biserici, sa mergem la duhovnici ca sa primim nu numai iertare pentru rataciri ci si binecuvantare, si sa gasim salvarea de atacurile duhurilor demonice.

[1] Notele din text indicate cu cifre intre paranteze, si desfasurate la sfarsitul materialului, precum si subsolurile, sunt adaugate de editorii acestei editii, in speranta sa ajute la o mai buna intelegere a subtilitatilor planului diabolic aplicat deja asupra intregii omeniri. De asemenea, tot ce este intarit cu litere ingrosate sau majuscule, cu sublinieri, sau este asezat intre paranteze rotunde, patrate sau acolade, sunt adaugiri ale editarii acesteia, din dorinta de a face cat mai deplin inteles mesajul de alarma, al vedeniei. Planul descoperit de aceasta vedenie este cheia care explica tot ceea ce parea de neinteles in lumea in care traim.
[2] Sa fie oare CULTURA laica, profana, rationalista, materialist-dialectica, ateista, rationalist-stiintifica,filantropica si umanista, comunista, comunitarista, globalista, internationalista, toata cultura care se invata pe bancile Colegiilor si Universitatilor lumii si ne inunda vietile prin mass-media, ca si toate curentele artistice progresiste, moderniste, nonconformiste, liber-cugetatoare, sa fie toate aceste CULTURA proprie a luiLUCIFER??? Daca e asa, atunci sa fim atenti cu ceea ce invatam noi si copiii nostri, in scolile laice si chiar teologice, ca ne intunecam mintile si ne terfelim sufletele!!!
[3] Fraze aproape identice, uluitoare prin asemanare cu planul lui Lucifer, gasim si in lucrarea: „Protocolul de la Toronto – 6.6.6. – Complotul organizatiei Natiunilor Unite pentru instaurarea noii ordini mondiale“ a ziaristului canadian (asasinat) Serge Monaste, aparuta la editura Samizdat in 1995, carte interzisa acum de la vanzarea libera. In cartea sa, ziaristul dezvaluie in principal doua proiecte mondialiste distrugatoare: „PLANUL ROSU“ (24 iunie 1967) care are ca scop „Genocidul vitalitatii in favoarea rentabilitatii oculte“ si „AURORA ROSIE“ (24 iunie 1985) care are ca scop: „Infiintarea Ocultei Mondiale“. Dezvaluirea conspiratiei este socanta, si este insotita cu documente de avertizare asupra primejdiei care s-a abatut peste omenire. De la pag. 40, paragraf 26, citam: „Cine va putea sa ne banuiasca? Cine va putea sa aiba vreo suspiciune cu privire la mijloacele folosite? Aceia care vor indrazni sa se ridice impotriva noastra, difuzand informatii privitoare la existenta si la continutul „conspiratiei noastre“, vor deveni suspecti in ochii autoritatilor si ai populatiilor din natiunile lor. Gratie dezinformarii, minciunii, ipocriziei si individualismului pe care le vom fi creat in sanul populatiilor natiunilor-state, omul va fi devenit un dusman al omului. Astfel, acesti „indivizi independenti“, care sunt cu atat mai periculosi pentru noi tocmai din cauza libertatii lor, vor fi considerati de ceilalti ca fiind inamici, nu eliberatori.“ („Individ independent si liber“, deci periculos pentru conspiratorii satanisti, este orice om care nu vrea sa-si vanda sufletul diavolului, orice crestin liber fata de pacat, care se sustrage sugestiilor si ispitelor diavolesti si iubeste binele, frumosul moral, dreptatea si adevarul. Pe acestia i-au ucis miseleste comunistii in puscariile lor demonice; acestia, si toti cei ca ei, sunt si vor fi martorii marturisitori ai dumnezeirii Fiului lui Dumnezeu pe pamant.)
Numai lucrand cu puterea necuratilor demoni, nevazuti, conspiratorii mascati in eliberatori au putut ajunge atat de departe in devastarea omului si a omenirii. Cel care citeste „Protocolul de la Toronto“ remarca asemanarea izbitoare intre planurile Natiunilor Unite si planul diavolului dezvaluit de aceasta vedenie, revelata in Rusia inainte de anul 1905.
[4] Parintele Serafim Rose, (n.1934 -†1982), a recunoscut ca multimea anilor petrecuti pentru studii in scoala si in Academiile americane nu l-au ajutat decat sa gandeasca cat mai neclar cu putinta, deci l-au indepartat de Adevar. De la convertirea sa la Ortodoxie si pana inaintea mortii sale a trait cu un puternic sentiment al URGENTEI pentru avertizarea oamenilor asupra primejdiei care se apropie vertiginos si care consta in supunerea desavarsita a omenirii sub puterea demonica ascunsa in lucrarea masoneriei, a comunismului si comunitarismului internationalist. Vezi cartea: Ierom. Damaschin, „Viata si lucrarile Parintelui Serafim Rose“, ed. Cartea Ortodoxa, Buc. 2005.
[5] De mai mult de un secol, printr-un complot ideologic, omenirea este supusa unui bombardament cu idei dizolvante, corozive, care ataca insasi principiile fundamentale ale vietii si moralei, urmarind sclavia spirituala prin spalarea creierului. Iar sloganul „planeta se grabeste“ ascunde in el graba nebuna a lui satan – Lucifer, de a ajunge la carma omenirii spre a o supune desavarsit rautatii lui.
[6] Lucifer, Tatal Minciunii, numeste marea lui MINCIUNA, grosolana sa MISTIFICARE si marsava sa DEGHIZARE drept: „intelepciunea prezicerii din Eden“, iar pe neascultatoarea Eva o lauda apreciind-o ca „femeie ascultatoare“. E de la sine inteles ca si toate fetele si femeile moderne, nonconformiste, ucigase de copii (avortoare), iubitoare de discoteci si crasme, de desfrau si moda, sunt mult placute de diavol.
[7] Este cutremuratoare nerusinarea lui Lucifer cu care impieteaza frumusetea vietii si valorile ei: curatia, neprihanirea, smerenia; cu cat cinism si obraznicie le numeste: slabiciuni, sovaieli si servilism. Si cati oameni astazi au aderat nebuneste la aceasta batjocorire a normalitatii si sfinteniei! De aceeasi cutezanta si tupeu sunt impregnate teoriile si filozofia lui Emil Cioran si a lui Marx, intru totul servind lui satan. Marx chiar recunoaste intr-o scrisoare trimisa lui Engels ca in scrierile sale „a dat omenirii sa manance rahat si gunoi.“
[8] Lucifer este cel mai mare psiholog dar si mare pisalog pe capul omului…
[9] Chemarea demonica de a se imbata cu toate spurcaciunile „unei vieti senzuale, nerusinate si captivante“ esteinsinuanta, adica obraznica, si o descoperim si in Planul rosu dezvaluit de Protocolul de la Toronto, din care citam, de la pag. 30, paragraf 1.: Pentru a netezi drumul spre nasterea „Guvernului Mondial“…vom amplifica „Societatea placerilor“ care ne-a fost atat de profitabila pana in prezent. Cu tehnica „Video“, pe care am finantat-o, vom finaliza pervertirea morala a tineretului. Ii vom oferi posibilitatea de a-si satisface de-acum incolo, toate instinctele. O fiinta posedata de simturi si ajunsa sclava acestora, dupa cum stim, nu are nici idealuri, nici forta interioara pentru a apara pe oricine sau orice. Omul respectiv este un „individualist“ prin definitie, reprezentand candidatul perfect modelabil dorintelor si prioritatilor noastre (mondialiste). „Planul Rosu“ si „Aurora Rosie“ par a fi nascute din acest plan diabolic ancestral conceput de Lucifer in iad si redat, cu toata strategia si tactica lui, in aceasta vedenie revelata in 1905. Sa intelegem, oare, ca Organizatiile Natiunilor Unite sunt sataniste, slujitoare si inchinatoare direct lui satan? Si ca satan – Lucifer este sfatuitorul si dumnezeul lor?
[10] Demonii ei insisi se numesc nebuni deci asi recunosc nebunia, dar, incapatanati fiind, se mentin in ea. Lucifer este primul nebun si primul mincinos, tatal minciunii si al nebuniei.
[11] Protestantii care s-au rupt de biserica catolica sunt divizati la nesfarsit. Nu au reusit inca sa farame Biserica Ortodoxa, dar au reusit sa-i dezbine pe ortodocsi intre ei.
[12] Aceasta batjocorire a constiintei, a moralitatii, a sfinteniei si curatiei vietii o intalnim azi la tot pasul, in toate gastile tinerilor dar si in colectivitatile maturilor.
[13] Lucifer a substituit idealului de martir pentru Hristos, idealul fals de: martir si erou modern de dragul fericirii sociale, fericire obtinuta prin crime si ticalosii. Ei sunt asa-zisii martiri ai civilizatiei, mucenicii desfraului, care se jertfesc pentru asa-zisele drepturi ale omului la libertate anarhica, la vicii si dezmat.
[14] Ei sunt martirii civilizatiei, mucenicii desfraului (Oscar Wilde, Edgar Alain Poe, etc.), care se jertfesc pentru drepturile omului de a-si satisface toate pornirile patimase; ei vor sa instaureze „domnia bunului plac“ si a lui „fac ce vreau, tie ce-ti pasa!?.“ Printre ei sunt si eroii moderni ai tuturor revolutiilor anarhiste „progresiste“, la monumentele carora copiii nostri nestiutori depun flori. Scoala, nestiutoare si ea, in inconstienta ei de sclava a puterii mondiale, depune eforturi pentru a le intuneca mintile de cand sunt mici, crezand naiv ca-i lumineaza.
[15] Femeia este tinta principala a atacurilor demonice, pentru a o impinge a se lepada definitiv de credinta lui Dumnezeu. Criminala, ucigasa a propriilor copii, sau tavalindu-se in tot felul de pacate (hula, trufie, moda, desfrau, betie, droguri, etc.), de va mai aduce totusi pe lume copii, bineinteles ca acestia vor fi dupa chipul si asemanarea ei, necredinciosi – nonconformisti, intunecati, trufasi, pervertiti de la nastere, mici „diavoli hulitori de Dumnezeu“, care vor ajuta demonii, prin rautate si patimi, la surparea omenirii in haos si anarhie, si in final cu totii vor umple iadul… Parintele Arsenie Boca ii spunea in anul 1944 unei profesoare care la 28-30 ani nu se putea casatori: „Nu mai e vreme de casatorie, dar pana la sfarsitul veacurilor s-or insura si marita, iar tot ce se va naste din voi va fi diavol hulitor de Dumnezeu.” Tragic avertisment!!!
[16] Atentie! Barbatul corupt este sprijinul diavolului, ii alunga demonului frica de Dumnezeu. Necuratul se bizuie pe „sexul masculin“ in care vede un aliat de nadejde. Cu barbatul in ajutor, Lucifer e sigur de reusita planului lui de corupere a omenirii, e convins ca prin barbat va ingenunchea femeia fecioara si femeia mama in mocirla pacatului, ii va distruge progenitura, si va rapi omenirea din mana buna a lui Dumnezeu.
[17] Insusi Lucifer, marele impostor, recunoaste cat de aberanta este ideea deplinei egalitati a barbatului cu femeia, de aceea le impune slugilor sale sa gaseasca „ceva anume“ prin care sa sustina aceasta mare minciuna.
[18] Demonii sarbatoresc distrugerea credintei in Dumnezeu drept TRIUMFUL lor total asupra Intelectului Uman!!! Diavolul este cel mai mare profesor in capul necredinciosului si-l conduce prin toate „prapastiile“… In mintea din care Dumnezeu lipseste, diavolul este stapan. Astazi, prin inmultirea faradelegii, necredinciosii conduc lumea apropiind ISTORIA de FINALUL prielnic demonilor, de GUVERNAREA lor asupra lumii dupa cum ei insisi se lauda!!!… Prin ei, conduce insusi Lucifer… Dar crestinii drept-credinciosi sunt optimisti, Hristos-Dumnezeu Cel cu Cruce le-a fagaduit ca nu-i va parasi, ca va fi cu ei pana la sfarsitul veacurilor!
[19] Aflam de aici ca sedintele de spiritsm sunt unele din ritualurile lojilor masonice.
[20] E vorba de credinciosii fideli Mielului, care accepta totusi a participa la aceasta experienta nefasta a intunericului de dragul salvarii acelor savanti rataciti si corupti, implicati in spiritism. Prin credinta lor ei pot fi un pericol pentru sedintele spiritiste, in clipa in care l-ar chema pe Hristos cu rugaciunea mintii.
[21] Demonii nu pot invia mortii, ci doar creeaza iluzia invierii mortilor…
[22] Cartea facerii, crearea lumii si omul inceputurilor este scrisa de parintele Serafim Rose, si apare sub ingrijirea parintelui Damaschin.
[23] In Romania, prima universitate s-a ridicat la Iati, in 1860, iar la Bucuresti in 1864. In Transilvania, prima universitate este cea din Cluj, din 1881.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu