marți, 20 decembrie 2011

Târg de binefacere pentru mame şi copii la Chişinău

Misiunea socială "Diaconia" a Mitropoliei Basarabiei a organizat în perioada 17-18 decembrie, în parteneriat cu Centrul Comercial Shopping MallDova din Chişinău, un târg de binefacere cu produsele realizate în cadrul atelierelor de creaţie ale campaniei "De la Mame pentru Mame". O sută de mame din Basarabia au contribuit la acest proiect, participând în fiecare zi, preţ de câteva ore, timp de două săptămâni, la confecţionarea unor jucării şi ornamentaţii pentru brad care vor fi scoase spre vânzare la târgul de binefacere. Fondurile acumulate în urma târgului vor fi folosite pentru asigurarea întreţinerii beneficiarilor Centrului maternal "În braţele mamei", mame şi copii, aflaţi în dificultate.

"Înainte de sărbătorile de iarnă, noi, mămicile, ne gândim ce să aducă Moş Crăciun micuţilor noştri. Cu siguranţă vom face tot posibilul ca Moşul să le aducă darul mult-aşteptat. Le vom pregăti cele mai gustoase bucate şi, învăluiţi de dragostea, căldura şi grija familiei, de mireasma bradului şi a bunătăţilor, vom petrece sărbătorile de iarnă. Prin campania "De la mame pentru mame" dorim să ajutăm şi alte mame să le ofere copiilor lor aceste bucurii", a declarat Mihaela Belei, coordonatorul proiectului "În braţele mamei". Campania "De la Mame pentru Mame" a fost lansată de Misiunea socială "Diaconia" pe data de 5 decembrie. Pe parcursul a două săptămâni, mame de diferite vârste şi profesii au făcut jucării de brad din fetru, hârtie, mărgele, paiete etc. Pe fiecare jucărie este ataşat şi un mesaj sugestiv pentru cumpărător: "Mulţumesc! Datorită ţie sunt cu mama."
Centrul maternal "În braţele mamei" are o capacitate de 10 locuri (pentru cuplurile mamă-copil, aflate în dificultate) şi a fost inaugurat în acest an la 10 septembrie.

http://www.ziarullumina.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu