vineri, 6 aprilie 2012

Câştigătoarele noului concurs organizat de revista PentruEa.md


Revista PentruEa.md continuă să facă primăvara mai frumoasă pentru și alături de cititoarele sale. Tocmai au fost premiate câştigătoarele ultimului concurs organizat de revista noastră. Fetele s-au ales cu cadouri hand-made oferite de „Wool bangle bags by Rodica". Vezi mai jos cine sunt cele trei norocoase.

Pe locul trei s-a situat Tatiana Hâncu. Poza cu care a participat la concurs i-au adus Tatianei o agrafă artizanală pentru păr. Tânăra de 19 ani urmărește postările curente ale revistei PentruEa.md şi spune că este mereu interesată de concursurile pe care le organizăm.

Cea de-a doua câştigătoare este Ludmila Sârghi. Jurnlista de 24 de ani a mai participat şi la alte concursuri ale revistei PentruEa.md şi susţine că citeşte mereu cele mai noi poveşti de succes, dar şi articolele despre stil şi frumuseţe.
În sfârşit, marea câştigătoare este Anna Casian-Musteaţă, de 23 de ani. Poza ei a reuşit să adune cele mai multe like-uri şi pentru aceasta a fost răsplătită cu o geantă oferită de „Wool bangle bags by Rodica". Mai mult de atât, Anna este cititoare fidelă a revistei noastre şi spune că îi place să fie la curent cu toate noutăţile de pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu